Gén-etika; Az ingyenes magzati szűrővizsgálatokért

Quoted post

Babagenetika

#24 Re: Re: Re: Re:

2016-09-21 05:37

#23: MEE - Re: Re: Re:  

 Vallásos emberek közül is vannak, akik elvetetik, de azt gondolom ez mindenkinek a maga döntése hovatartozásától függően.

 

mindig hangsúlyozzuk mi is, hogy ez biológia , egyik vizsgálat sem száz százalékos , ezert javasolt több vizsgalatot csináltatni, biztos eredményt kapjunk, DE! akkor sem kell egy babat elengedni, ha maskepp gondoljuk, csak nem mindegy mi alapjan hozunk meg egy döntést és nem mindegy mikor (pl Önnel 21. héten)

 

Vallásos ember vagyok, azt mondtam soha abortusz , van négy gyermekem és ezt a babát a 14. hetében az allapotossagomnak elengedtem, mert a férjem és én így döntöttünk, de hangsúlyozom , ez a mi döntésünk és elsődlegesen miatta tettük így.

 

Feljebb is írtam, sokan a 12. heti genetikai Uh eredménye alapjan döntenek , illetve a masik fele, aki otthagyja a kórházban a babát, ezek ks döntések

 

Bárki, bármelyik utat is választja nagyon nehéz és nekunk bárhogy is gondolkodunk róla egy a feladatunk, hogy segítsük.

Válaszok


Vendég

#32 Re: Re: Re: Re: Re:

2016-09-29 10:07:20

#24: Babagenetika - Re: Re: Re: Re:  

 Neked külön havaslom a "Néma sikoly" című filmet! A 14 hetes magzat már érez és lelke van. Te csak vallásos vagy, de a hited nulla. Nem vagy Isten, hogy élet és halál ura légy! Megöletted a saját gyermekedet! Büszke lehetsz magadra...

Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Facebook