Gén-etika; Az ingyenes magzati szűrővizsgálatokért

Quoted post

MEE

#23 Re: Re: Re:

2016-09-20 21:03

#9: - Re: Re:  

99%-at biztos nem. Vallasos emberek nem vetetik el pl.

Ezek a szurovizsgalatok nem mindig szaz szazalekosak, ezert van aki nem hiszi/fogadja el az eredmenyt.

Es ott van az amin en is atmentem, 21 hetesen jott meg az utolso eredmeny a szurvizsgalatrol, olyan 17 hettol ereztem a babat mozogni, 22 hetesen mar rugdosott ha a hasamra fekudtem es nyomtam, es lattam mozogni az ultrahangon. Minden rendeben volt, de a varakozas kozben eldontottem hogy nem vagyok kepes elvetetni, barmi baja legyen. Mindezt ugy dontottem el hogy kozben teljesen megertettem hogy milyen hulye es rossz dontes ez. Es ezzel nem en vagyok egyedul.

Válaszok

Babagenetika

#24 Re: Re: Re: Re:

2016-09-21 05:37:47

#23: MEE - Re: Re: Re:  

 Vallásos emberek közül is vannak, akik elvetetik, de azt gondolom ez mindenkinek a maga döntése hovatartozásától függően.

 

mindig hangsúlyozzuk mi is, hogy ez biológia , egyik vizsgálat sem száz százalékos , ezert javasolt több vizsgalatot csináltatni, biztos eredményt kapjunk, DE! akkor sem kell egy babat elengedni, ha maskepp gondoljuk, csak nem mindegy mi alapjan hozunk meg egy döntést és nem mindegy mikor (pl Önnel 21. héten)

 

Vallásos ember vagyok, azt mondtam soha abortusz , van négy gyermekem és ezt a babát a 14. hetében az allapotossagomnak elengedtem, mert a férjem és én így döntöttünk, de hangsúlyozom , ez a mi döntésünk és elsődlegesen miatta tettük így.

 

Feljebb is írtam, sokan a 12. heti genetikai Uh eredménye alapjan döntenek , illetve a masik fele, aki otthagyja a kórházban a babát, ezek ks döntések

 

Bárki, bármelyik utat is választja nagyon nehéz és nekunk bárhogy is gondolkodunk róla egy a feladatunk, hogy segítsük.