Szolidaritás tiltakozó aláírásgyűjtés

Quoted post

Senki Béla

#5 Komolytalan az egész

2011-11-18 12:24

Az ilyen petíciókat senki nem veszi komolyan!Az interneten bárki bármilyen nevet oda írhat.A fél pályás útlezárásokkal,nem a kormánnyal csesztek ki,hanem a veletek szimpatizálókkal főleg!Mert a fél pályás demo miatt,elkésnek az emberek.Bocs,hogy kritizálom az egészet!

Válaszok


Vendég

#31 Re: Komolytalan az egész

2011-11-18 23:58:56

#5: Senki Béla - Komolytalan az egész 

 Az a baj, hogy belénk idegződött, hogy a kritikáért bocsánatot kell kérni. Nem kell, sőt mint a Szolidaritás tagja örülök, hogy leírtad, mert szükség van arra lássuk, mások hogyan gondolnak tetteinkre, terveinkre. Az útlezárásokról teljesen egyformán gondolkodunk, ezt ki is fejtettem a vezetésnek. Úgy gondolom ők is belátták ezt, de nem csak az én, hanem a hozzád hasonlók véleménye miatt is. Minden mozgalomnak vannak gyermek betegségei, amelyre a bírálat jó gyógykezelés. A petícióról pedig annyit, hogy abban az a jó, nem kötelező aláírni.

Üdvözlettel, GA 


Vendég

#62 Re: Komolytalan az egész

2011-11-19 11:11:08

#5: Senki Béla - Komolytalan az egész

Mindenki olyan iszonyat okos és ítélkezik mások tevékenyége felett. Senki Béla te vagy komolytalan, mert te semmit nem akarsz tenni a fogfosztásaid ellenében. Ha a te lelkiismereted ezt elviseli, amit orbánék csinálnak az országban, az minősíti önmagadat. Ha meg nem ért közvetlen érdeksérelem a fityesz kormányzás alatt, akkor meg ne oszd az észt, mert nincs mit. Mi meg folytatjuk harcunkat lekiismeretünk szerint.

Horváth Magdi

#120 Re: Komolytalan az egész

2011-11-23 22:54:23

#5: Senki Béla - Komolytalan az egész

Kedves Senki Béla! Ha az utcán írok alá egy petíciót, akkor sem igazoltatnak, akkor is mindenki olyan adatot ad meg, amit akar. A tisztességes emberek valós adatot írnak, vagy semmit, mások pedig személyesen is, interneten is csalhatnak, ha ehhez van kedvük.

 

Isten óvjon minden jóakaratú embert minden bajtól!

Isten óvja Hazánkat minden ellenségtől és minden bajkeverőtől!