Bucsui út forgalomkorlátozása

Quoted post


Vendég

#5 Re:

2016-08-20 08:20

#4: HWR -  

 Nékünk ez az ut mellet van a kertünk! A kertbe vallo kijutást ( mivel a föld müveléséhez gépekre is szükség van) és a termény szállitásához gépjármüt veszek igénybe! Gondolt erre is mikor a teljes forgalom korlátozást irta. Aszt tapasztaltam én is, hogy sok autos nem a megengedet sebességel közlekebik. De ehez elég lenne töbszöri rendöri jelenlét, és nem a teljes forgalom korlátozás.

 

Válaszok


A petíció szerzője

#6 Re: Re:

2016-08-20 08:35:56

#5: - Re:  

 Kedves Hozzászóló !

Természetesen gondoltam a földtulajdonosokra illetve a majorba járó honfitársainkra is. A teljes útzár  alatt a Behajtani Tilos ! kivéve célforgalom! kiegészítő tábla kihelyezésére gondoltam, így már biztosítva lenne azoknak a behajtása, akiknek , de csak is azoknak , akiknek ott dolguk van! Úgy gondolom, hogy amikor öltönyös, nyakkendős Úriemberek autóznak arra, azok nem kapálásból jönnek. 

Nos a forgalomkorlátozást, így szeretném elérni, és, hogy tényleg csak a célforgalom használja az utat arra kell  a többszöri rendőri jelenlét! Ez a biztonságunkat szolgálná illetve az eddig arra autózókét is, hiszen a 89. sz. úton jobb körülmények között tudnának biztonságosan úticéljukhoz elérni.

Gondolom ez így Önnek /Önöknek is megfelelő lenne illetve a nekünk sportolóknak is. Kérem álljon Ön is mellénk, mindkettőnk biztonsága érdekében. Mi békés egymásmellett létet , úthasználatot, biztonságot szeretnénk.

Köszönöm!
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook