Battonyai sintértelep, a kutyák koncentrációs tábora! ELÉG VOLT!!

Quoted post


Vendég

#142

2016-08-03 16:42

Mert az állam a sintértelepeket támogatja, ahol az állatok ritka kivétellel iszonyú körülmények között vannak. Ezen a pénzen szerintem államilag finanszírozott állatkórházakat kellene létrehozni a megyékben,ahol a kispénzű emberek is tudnák gyógyíttatni az állataikat, vagy ahol jelképes összegért lehetne ivartalaníttatni. Sajnos jelenleg borzasztó drága az állatgyógyászat, mert szinte minden rendelő és állatklinika magánkézben van.És némelyik állatorvos annyit kér, amennyit nem szégyell, tekintet nélkül arra, hogy magán, vagy menhelyi állatról van e szó.

Válaszok


Vendég

#148 Re:

2016-08-04 10:26:09

#142: -  Mert az állam a sintértelepeket támogatja, ahol az állatok ritka kivétellel iszonyú körülmények között vannak. Ezen a pénzen szerintem államilag finanszírozott állatkórházakat kellene létrehozni a megyékben,ahol a kispénzű emberek is tudnák gyógyíttatni az állataikat, vagy ahol jelképes összegért lehetne ivartalaníttatni. Sajnos jelenleg borzasztó drága az állatgyógyászat, mert szinte minden rendelő és állatklinika magánkézben van.És némelyik állatorvos annyit kér, amennyit nem szégyell, tekintet nélkül arra, hogy magán, vagy menhelyi állatról van e szó.

 Talán először a humán egészségügy problémáit kéne megoldani! A kutya/macska tartás nem kötelező, aki sajnálja az ivartalanítás, oltás, chip árát, az vegyen plüssállatot! Az még enni sem kér.