Battonyai sintértelep, a kutyák koncentrációs tábora! ELÉG VOLT!!

Tisztelt Állatbarátok, Emberek!

Battonya...Aki benne van az állatvédelemben illetve szereti az állatokat annak ismerősen cseng ez a szó. Magyarország szégyene, ahogy a legtöbb sintértelep. Hatalmas összegeket áldoznak a sintértelepek fenntartására a gyilkolást támogatva ezzel.

Battonya...Ahol kutyák szenvednek illetve halnak meg. A hely, amit ebrendészeti telepnek hívnak (szépen hangzik), de mindenki tudja, hogy egy sintértelep. A sintérvezetőt senki nem vonta eddig felelősségre egy állat elpusztulásáért sem, boldogan folytatja tevékenységét, az ő szavaival élve:

"Nem egy hálás munkakör ez, de ezt is el kell végezni!" - és él is a lehetőségével és öli le a védtelen állatokat.

És persze egy-egy kutya kimentésének árfolyamáról ne is bszéljünk, több mint tízezer forint egy Battonyán, máshol a harmada. Biztos libamájat és bélszínt kapnak enni a kutyák és palackozott mentesvizet isznak. A legdrágább hely Magyarországon és a legpusztítóbb is.

A telepvezetője, Gáspár Tamás mindenkit az orránál fogva vezet, az állatvédőket, hivatalokat, mindent megígér, de semmit se tart be. NÉBIHel is folytattunk tárgyalásokat, de minden hiábavaló volt.

Szintén Gáspár Tamás szavaival szeretnék élni:

"Minden személy aki sértő és rágalmazó kijelentéseket tett vagy tesz, mielőtt véleményt alkotna, jöjjön el a nyílt napon és győződjön meg saját maga, hogy való vagy valótlant állít/állított. Ezek után véleményezze a telepet és a működését.

Bátor jelentkezők el is mentek persze nem a hírhedt nyílt napon és mélységesen megdöbbentek a láttottakon. Íme a videó róla:

https://www.facebook.com/garai.judit17/videos/852117451551954/

Koszfészek, fertő, kutyák betegek, stresszesek, ápolatlanok, soványak és még sorolhatnánk. A sintér és az orvos napokig nem jár a telepre, se vizük, se élelmük a kutyáknak, a kölyökkutyák oltások hiányában a fertőzések miatt halnak meg.

És ebből most lett ELÉG!!!
21.századi, európai szintű menhelyeket követelünk a sintértelepek helyett, kezdve a battonyai sintérteleppel.
Követeljük a állatok megbecsülését.

Az alábbi facebook linken lehet csatlakozni a tüntetéshez amit a budapesti és a békési NÉBIH elé szervezünk egyidőben a battonyai sintértelep elé szervezett tüntetéssel. Több információt szintén itt olvashatnak, és az artatlan áldozatok képeit is itt tekinthetik meg:

https://www.facebook.com/T%C3%BCntet%C3%A9s-a-battonyai-Sint%C3%A9rtelep-Kuty%C3%A1i%C3%A9rt-218599115203684/

Kérünk Minden jóérzésű embert, hogy írja alá az alábbi petíciót. Zárják be a sintértelepeket, zárják be a battonyait és menhelyet hozzanak létre. Mentsük meg a kutyákat, nem ezt a sorsot érdemlik.

A Petició nyomtatott formában el fog jutni az illetékesekhez a tüntetés napján.

Az aláírása akkor érvényes, ha megerősíti az emailben kapott visszaigazolást!

 

Köszönettel és tisztelettel:

Civil Állatvédők