Határon túli magyarok nyugdíj kifizetésének felfüggesztése

Quoted post


Vendég

#39

2016-07-04 17:54

Igazságot,a honi magyarságnak,ne élösködjenek,az ukrán magyarok rajtunk

Válaszok


Vendég

#87 Re:

2016-07-05 11:48:41

#39: -  

 Bocsi, de nemcsak az "ukrán magyarokról" van itten szó. Még a szovjetúnió idején született az az egyezmény, hogy a SZU és Magyarország bizonyos esetekben külcsönösen nyugellátást folyósít a másik ország nyugdíjasainak. Ez tehát nemcsak az "ukrán magyarokról" szól, hanem a hajdani SZU minden polgáráról. (Még szerencse, hogy ott ezt nem mindenki tudja.)
A Bajnai kormány idején újra tárgyalták ezt az egyezményt, és már majdnem kész volt, amikor jöttek orbánék és az egészet visszacsinálták. Hiába, kellett a szavazó.
Odakint egy egész "iparág" épült erre a dologra, és nemcsak a "ukrán magyarok" részesülnek belőle, hanem bárki, aki jó kapcsolatokkal rendelkezik bizonyos körökkel.

 

Maria

#545 Re:

2016-11-14 20:42:37

#39: -  

 Teljesen igaza van felháborító,hogy a kormány a saját érdekei véget olyan embereket fizet akinek már semmi köze hazánkhoz!!!Hisz mi dolgoztunk itt nagyon keményen,miattunk élnek most olyan jól!!Az ő jólétükért is mi dolgoztunk meg!!És olyanoknak fizet akik semmit nem dolgoztak itt!!Ne nézzenek hülyének bennünket!!!!Követeljük a megfelelő,és megérdemelt bérezésünket!!!Vagy újra 56 akarnak???Gondolkozzanak már!!!!!