A Képző- és Iparművészeti Szakközépiskola tiltakozása

Quoted post

egy szülő

#47 Re: szkepszis

2016-06-23 09:46

#46: egy szülő - szkepszis 

 Ja, és válaszban a hivatalosoktól még véletlen sem reménykedem, mivel a fentebb írottakat elektronikus úton is eljuttattam a kíváló intézményükhöz nem kevesebb, mint négy hónapja. A válasz, vagy csak annyi, hogy BÖFF, azóta is várat magára.

Válaszok

ppp

#48 Re: Re: szkepszis

2018-07-28 09:05:24

#47: egy szülő - Re: szkepszis 

No a helyzet az hogy én ott dolgoztam sok évig.

Teljesen igaza van. A jellemzők a kivagyiság, idejét múlt gondolkodásmód, idejét múlt művészeti oktatás, begyepesedett tanárok a múlt-múlt rendszerekből ittragadva.

Nagyon -nagyon gyege tanulói színvonal a tantárgyakból. A közismereti tárgyak oktatásának színvonala az óraszám csökkentés előtt is nagyon gyenge volt. Ez az iskola a XXI. században nem jó semmire.

Fegyelem nulla, ha nem dohányzott gyermeke akkor itt majd fog, udvaron tolják a cuccot....stb...stb, a jófej tanárok pedig vigyorogva nézik végig, hogy hát én most mit csináljak.

Osztályonként 1-1 tanuló van akiből lesz valami mert őstehetség abban amit csinál, a többi meg utánpótlás 18 éves kora után a gyorséttermi láncoknak.

Ezt az iskolát a Képzőművészeti Egyetem tartja el. Ezért hívják Kisképzőnek. A látszatot tartani kell ugye az anyacég felé. Mert ha az egyetem lepasszolja ezt a sulit akkor senkinek nem kell.

Az államnak azé nem mert ezen kívül is rengeteg művészeti iskola van, amelyek jóval erőssebb oktatási színvonalat biztosítanak, az egyház pedig nem foglalkozik evvel az irányzattal.