Sehr geehrte GameForge!

Quoted post

spidertibi

#20

2011-11-04 16:00

Hehe...nem a szerkesztőknek szól...a hozzászólóknak mondanám, hogy nem a saját nevetekben írtok petíciót hanem az egész közösség nevében így érthetetlen honnan veszitek a bátorságot ahhoz, hogy a közösségben való megbeszélés helyett csak gondoltok egyet és írtok a nevemben egy olyat amit én nem így gondolok....ezek után meg vagytok sértődve hogy mit is képzelünk, hogy ami a mi nevünkben is íródik hozzászólunk...nonszensz és majomkodás az egész ami itt van. A petíció készítői teljességgel figyelmen kívül hagyják a közösség érdekeit és hozzászólásait. Arrogánsan és gusztustalan módon a saját kiváltságukat is belevéve a közösségre van eröltetve...
A petíciót készítők részére...nem kellene arrogánsan válaszolgatni, hogy beszéljenek a tettek...hidd el beszéltek volna a tettek ha sunyi módon nem vágtatok volna ebbe bele a saját szakállatokra...és aki ezt aláírja kíváncsi vagyok vállalja-e majd a következményeit. Mint az előző petíciónál ahol inkább kussolnak...mert sok ezer játékos jogát csorbították. 16 éves gyerkeke gyülekezete összehozott egy irományt ahol agresszívan támadjátok, fenyegetitek a GF-et...hát gratulálok...szépen leírtátok hogy további kiváltságokat akartok a GF-től.
További sok sikert.

jah és én vállalom itt is a nevemet...és nem "hozzászóló123" nicknévvel mondom el a véleményemet...kedves szerkesztő "ÚR".

Válaszok

Kalva

#23 Re:

2011-11-04 19:15:19

#20: spidertibi -

Komolyan mondom Te egy annyira okos ember vagy!! Akkor mond hogy a nevedben írják ha bele írják a nevedet ez az egyik más részről pedig eldöntheted egyet értesz e és aláírd e. Addig amíg alá nem írod vagy nem említenek név szerint semmi közöd hozzá okoska! Az hogy te kinek hízelegsz meg kihez bújsz meg védesz a te dolgod. Meg az is hogy nem félsz hangoztatni XD Te egy tiszteletben álló szájkaratés vagy így igen valószínű volt hogy nem bírod ki itt sem hogy ocsárolj:D Mert Te olyan okos kisgyerek vagy. Egyébként szörnyen unatkozhatsz ezért sajnállak. Azért elég furcsa hogy mindig csak te allsz szemben több száz véleménnyel.