Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post


Vendég

#4884 Hihetetlenül tűzálló és vastag a bőr a büdöskomcsik ocsmány pofáján

2011-11-04 13:33

"Kovács Tibor, a szocialisták egyik vezérszónoka arra szólította fel a kormányt, hogy vonja vissza a költségvetést és az azt megalapozó törvénymódosításokat. Szerinte ugyanis az előterjesztés az elmúlt évek „legbrutálisabb”, „legmegszorítóbb”, Magyarországot nyomorba döntő költségvetését próbálja megalapozni."

Puch László, az MSZP másik vezérszónoka azt mondta, hogy „ezt a fantaszta költségvetést” mindannyian meg fogjuk szenvedni"*

*Az nagyon jó lenne, hogy ha ezek a büdöskomcsi férgek tényleg szenvednének, mert azt nagyon megérdemelnék...


A Fidesz vezérszónoka válaszában hangsúlyozta: "minden alkalommal el kell mondani, hogy nem fehér lappal kezdett a mostani kormány, hanem egy nagyon terhes szocialista örökséggel. Mint mondta, a szocialisták most azt mondják, hogy a költségvetés nyomorba taszítja az országot, holott éppen az üt 1000 milliárdos lyukat a jövő évi költségvetésen, hogy 2008-ban a szocialista kormány az IMF-hez fordult. Nem tehetnek úgy, mintha a múlt ezzel a kormánnyal kezdődött volna, és nem lenne Magyarországon kívül gazdaságpolitikai környezet.
Ez a kormány időben és aktív módon reagált a válsághelyzetre*, a költségvetés feltárja a belső lehetőségeket a bürokrácia csökkentésével, takarékossági intézkedésekkel és az adócsalási kiskapuk bezárásával. A cél, hogy a kormány sikeres válságkezelést folytasson, és olyan állapotot idézzen elő, amely lehetővé teszi, hogy Magyarország felkapaszkodjon a válság utáni időkben megélénkülő gazdasághoz."

* Az MSZP kormányzati képességét látva, a vörösiszapkatasztrófától egyszerűen összeomlott volna az ország, ha még mindig a büdöskomcsik lettek volna hatalmon.
Hangsúlyozta: ez a kormány időben és aktív módon reagált a válsághelyzetre, a költségvetés feltárja a belső lehetőségeket a bürokrácia csökkentésével, takarékossági intézkedésekkel és az adócsalási kiskapuk bezárásával. A cél, hogy a kormány sikeres válságkezelést folytasson, és olyan állapotot idézzen elő, amely lehetővé teszi, hogy Magyarország felkapaszkodjon a válság utáni időkben megélénkülő gazdasághoz – tette hozzá a kormánypárti képviselő.

Válaszok

Lukrécia
Vendég

#4886 Re: Hihetetlenül tűzálló és vastag a bőr a büdöskomcsik ocsmány pofáján

2011-11-04 14:30:49

#4884: - Hihetetlenül tűzálló és vastag a bőr a büdöskomcsik ocsmány pofáján 

 Szerénke, egy vaknyúl kapirgál az utca végében. Szereptévesztésben van, ugrálni már nem tud. Mint az eltévedt kutya, ugatja a holdat és arról papol, amit a FITYISZ-szemináriumon hallott. Megint nem érti, amit leír. Ha értené, nem írná le. Még mindig nem jutott el az agyáig, hogy a 8 év negatív ellenzéki magatartás 80 %-ban bűnös a 2010-re kialakult helyzetért, amit pedig rátettek a 1,5 év alatt, az meg is ásta a sírjukat.

Álmodozik arról, hogy mi lett, volna, ha az MSZP kormányzása alatt következik be a vörösiszapo katasztrófa. Ha az ő kormányzásuk alatt következett volna be, akkor pl. elszámolnának azzal a rengeteg adománnyal, pénzzel, amit a lakosság adott össze a károsultak megsegítésére. Abból éppen úgy, mint a Ft bedöntésekből valakik nagyon jól jártak és az egyik sem MSZP-s volt. A 100-as listán 37.helyen lévő Csipak Péter építési vállalkozó vállalta, hogy egy családnak felépíti 6 hét alatt a óz új házát, a FITYISZ-esek mondták, hogy kijelölik a személyt és adja oda a pénzt, mondta, hogy nem, ő épít és 6 hét múlva kulcsra készen átadta a családnak a házat, a katasztrófa után 2 hónappal. Ez természetesen egyeseknek nem tetszett, megtalálták az utat a cseszegetéséhez, aminek még nem tudni, mi lesz a végeredménye. Mindenesetre megint egy ember, aki szembe mert velük szállni és megint egys ember, akit mindenáron büntetni fognak ezért.

Ha Gyurcsány nem döngölte volna földbe a csúti géniuszt 2006-ban a TV vitában, akkor most más lenne a helyzet. De földbe döngölte és a géniusz nem felejt. Borzasztó dolog, amikor valaki csakis saját sértettségből akar revansot venni. Sok ilyet ismerünk, mind sértett, kishitű, gonosz emberek. Én alapból menekülök a fajtájuktól.