Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

Lukrécia
Vendég

#4886 Re: Hihetetlenül tűzálló és vastag a bőr a büdöskomcsik ocsmány pofáján

2011-11-04 14:30

#4884: - Hihetetlenül tűzálló és vastag a bőr a büdöskomcsik ocsmány pofáján 

 Szerénke, egy vaknyúl kapirgál az utca végében. Szereptévesztésben van, ugrálni már nem tud. Mint az eltévedt kutya, ugatja a holdat és arról papol, amit a FITYISZ-szemináriumon hallott. Megint nem érti, amit leír. Ha értené, nem írná le. Még mindig nem jutott el az agyáig, hogy a 8 év negatív ellenzéki magatartás 80 %-ban bűnös a 2010-re kialakult helyzetért, amit pedig rátettek a 1,5 év alatt, az meg is ásta a sírjukat.

Álmodozik arról, hogy mi lett, volna, ha az MSZP kormányzása alatt következik be a vörösiszapo katasztrófa. Ha az ő kormányzásuk alatt következett volna be, akkor pl. elszámolnának azzal a rengeteg adománnyal, pénzzel, amit a lakosság adott össze a károsultak megsegítésére. Abból éppen úgy, mint a Ft bedöntésekből valakik nagyon jól jártak és az egyik sem MSZP-s volt. A 100-as listán 37.helyen lévő Csipak Péter építési vállalkozó vállalta, hogy egy családnak felépíti 6 hét alatt a óz új házát, a FITYISZ-esek mondták, hogy kijelölik a személyt és adja oda a pénzt, mondta, hogy nem, ő épít és 6 hét múlva kulcsra készen átadta a családnak a házat, a katasztrófa után 2 hónappal. Ez természetesen egyeseknek nem tetszett, megtalálták az utat a cseszegetéséhez, aminek még nem tudni, mi lesz a végeredménye. Mindenesetre megint egy ember, aki szembe mert velük szállni és megint egys ember, akit mindenáron büntetni fognak ezért.

Ha Gyurcsány nem döngölte volna földbe a csúti géniuszt 2006-ban a TV vitában, akkor most más lenne a helyzet. De földbe döngölte és a géniusz nem felejt. Borzasztó dolog, amikor valaki csakis saját sértettségből akar revansot venni. Sok ilyet ismerünk, mind sértett, kishitű, gonosz emberek. Én alapból menekülök a fajtájuktól.

Válaszok

SZERÉNKE

#4887 Re: Re: Re: Re: Re: Re: 2014-BEN ÓRIÁSI BALOLDALI GYŐZELEM LESZ, BIZONY...

2011-11-04 14:54:22

#4886: - Re: Hihetetlenül ÓCSKA TÁRSASÁG KORMÁNYOZ MAGYARORSZÁGON

LUKRÉCIA,  HÁROMSZOR VOLT ÁRVÍZ, LEGUTÓBB 2006-BAN.  MÉG ITT NÁLUNK IS,  AZ EGÉSZ RÓMAI PARTOT ELÖNTÖTTE. KI A FENE SEGÍTETTE AKKOR A BAJBA JUTOTTAKAT, TÁN A DALAI LÁMA ???  EGYÉBKÉNT MÉG MINDIG OTT TARTOK, HOGY KÉT HETET KÉRTEK, AZZAL, HOGY NEKIK NEM KELL 100 NAP.  AKKOR EZ MIT JELENT,  TÁN NEM TELT LE MÉG A KÉT HÉT, VAGY EZ KÓDOLTAN 100 ÉVET JELENT ???  NO, EZ NEKEM MAGAS,  MAJD FEJTSE MEG VALAMI LÁTNOK.


Vendég

#4890 Re: Re: Hihetetlenül tűzálló és vastag a bőr a büdöskomcsik ocsmány pofáján

2011-11-04 15:35:35

#4886: Lukrécia - Re: Hihetetlenül tűzálló és vastag a bőr a büdöskomcsik ocsmány pofáján a 8 év negatív ellenzéki magatartás 80 %-ban bűnös a 2010-re kialakult helyzetért"

A NASA-nak nagy szüksége lenne annak a titkára, hogy mi teszi a hozzád hasonló, ocsmány büdöskomcsi férgek vastag pofáját ilyen hihetetlenül tűzállóra...