Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

Lukrécia

#4874 Re: Re: Re: Hódmezővásárhelyi polgármeste,r Lázár Jánosra válasz

2011-11-04 12:05

#4872: SZERÉNKE - Re: Re: Hódmezővásárhelyi polgármeste,r Lázár Jánosra válasz 

 Tudod, Szerénke, az ember szombat délután kimegy a vásárhelyi piacra, csak úgy, nem vásárlási céllal az emberek közé és beszélget. Ott hallani ám érdekes dolgokat! Ott hallottam pl. azt is, hogy sokatérő Lázár János nem mehet be Mindszentre, pedig feleésge odavalósi. Mindszent pár km-re van Vásárhelytől. Az a hír járta be Vásárhelyt, hogy Lázár doktor rendszeresen veri a feleségét. Véleményem szerint ha egyszer verte meg, az is sok. Engem kétszer biztos nem tudott volna, biztos leülném, amit kapna érte. Nem vagyunk egyformák, nem irigylem az asszonyt, velem biztos nem csinálná. Lázárból simán kinézem a többet is. Csak azt nem értem, ha ilyen a híre, a szavazáson megjelentek 70 %-a hogy szavazhatott mégis rá? Na, nem az én dolgom megérteni, annak örülök, hogy van már, akinek nílik a szeme.

Gyurcsányra visszatérve: Az ő családi élete olyan  mértékben tiszta, ilyen történeteket az ellenoldal nem tud felmutatni, hogy kényszert éreznek Gyurcsány életrajzi regényéből kiragadni korábbi, gyerekkori emlékeit, amit, mint Te is mondod, maga mondott el Debreczeninek. A büdöskomcsizós agya ezt nem méri fel, mert ész, az nincs, hogy ilyesmivel nem érdemes példálódzni. Ha 100x is leírja, az emberek akkoris azt fogják látni, hogy rendezett, példás családi életet él. Kötcsén is egyre többen szeretik, ezt is bizonyíthatóan tudom. Ha Kötcsén szeretik, akkor egyre többen fogják a környező falvakban is szeretni, ha pedig bővül a kör, az napról napra, hétről hétre nagyobb lesz. Csak így tovább, Gyurcsány Ferenc!

Válaszok

SZERÉNKE

#4879 Re: Re: Re: Re: Hódmezővásárhelyi polgármeste,r Lázár Jánosra válasz

2011-11-04 12:55:38

#4874: Lukrécia - Re: Re: Re: Hódmezővásárhelyi polgármeste,r Lázár Jánosra válasz

MILYEN IGAZAD VAN, LUKRÉCIA!  ÉN IS LEÍRTAM, NA NEM VETÉLKEDNI AKAROK , HOGY KEDVES, HUMOROS, KÖZVETLEN ÉS SÁRMOS FÉRFIÚ, AMIÉRT NEM CSODA, HA ELLENFELEI ÍRIGYLIK.   LÁSD: JOHN F. KENNEDY VÁLASZTÁSI KAMPÁNYÁT, JÓKÉPŰ, HUMOROS, ÉRTELMES ÉS GAZDAG,  NAGY DEMOKRATA REFORMER, IFJONCKÉNT IS GYŐZÖTT.  A KÖVETKEZŐNÉL PEDIG MÁR NEM BÍRT MAGÁVAL AZ ELLENSÉG ÉS SZOMORÚ VÉGE LETT, DE A MAI NAPIG IS A LEGNÉPSZERŰBB ELNÖKKÉNT TARTJÁK SZÁMON.  A KISFIÁT IS, EGÉSZEN A BALESETÉIG,  EGY BŰVÜLET ÖVEZTE, A MOZDULATAIT LESTE A FOTÓSOK HADA,  BÁRMIKOR ELNÖK LEHETETT VOLNA ÉS LETT IS VOLNA, MERT EGÉSZ AMERIKA IGÉNYE EZ VOLT. NEM MERT A NŐVÉRE NYÍLVÁNOS TEMETÉST SZERVEZNI, MERT VILÁGRASZÓLÓ CÉCÓ LETT VOLNA. EGYÉBKÉNT EGY TÜNDÉRI KISFIÚ VOLT, AKINEK GYÖNYÖRŰ SZÉP VOLT AZ ÉDESANYJA IS. NO, EZ MÁR MÚLTIDŐ, MI FOGLALKOZZUNK SAJÁT HAZÁNK LEGNAGYOBB DEMOKRATÁJÁVAL,  AKIT ÚGY HÍVNAK, HOGY  GYURCSÁNY FERENC, AZAZ GYF.!!!!!!!