Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post


Vendég

#4821 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ÓRIÁSI GYŐZELEM VOLT, BIZONY...

2011-11-03 13:54

#4818: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ÓRIÁSI GYŐZELEM VOLT, BIZONY...

Ti, mocskos büdöskomcsi patkányok, mentek a levesbe (lásd korábbi beírásomat) és ezt nagyon jól tudjátok, azért is szűköltök úgy, ahogy a sarokba szorított patkányok szoktak.  Persze a sarokba szorított patkányok mindig veszélyesek, ezért nyilván kellő óvatossággal kell kitaposni belőletek a szuszt. Ez láthatóan folyamatban is van. :)

Válaszok

A nép hangja

#4822 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ÓRIÁSI GYŐZELEM VOLT, BIZONY...

2011-11-03 15:27:50

#4821: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ÓRIÁSI GYŐZELEM VOLT, BIZONY... 

 Te barom, te szűkölsz itt hetek óta. Nem bírsz kiszállni, lételemed a sértegetés. Nem akarod észrevenni, hogy nemkívánatos személy vagy, ill. vagytok egyre többen, akik nem értenek a szóból. A büdöskomcsizásod is gyenge szűkölés, jobb nem jut eszedbe. Már mondtam, hogy büdöskomcsi apád, anyád, akik az 50-es években első sorban tapsoltak, hogy "Éljen Rákosi", te meg a KISZ-taggyűlésen énekelted harsányan az Internacionálét, meg azt, hogy "A párttal, a néppel egy az utunk" Emlékszel, baromka, milyen jól érezted magad akkor?

JÓ TANÁCS, TŐLEM NEKTEK: AKI KERES, AZ TALÁL...

#4823 Re: Re: Re: Re: Re: Re: 2014-BEN ÓRIÁSI GYŐZELEM LESZ, BIZONY...

2011-11-03 15:41:28

#4821: - TI MEG HAGYJÁTOK EL A BÜDÖSKOMCSIKAT ÉS KERESSÉTEK A VIRÁGZÓ KAPITALZMUST !!!

TE, BOLOND, TUDOD, HOGY HOL VAN A BÜDÖSVIRÁGZÓ KOMMUNIZMUS ???  OTT, AHOL A GAZDÁD SZ.PJA A 2 CENTISÜKET, MIKÖZBEN LEGYEZGETI ŐKET A LEAMORTIZÁLT ÁLLAMKÖTVÉNYEINKKEL !!!   ÉS AZT TUDOD, HOGY HOL VAN AZ ILLATOSVIRÁGZÓ KAPITALIZMUS ???   NA, LÁTOD,  AZT ÉN SEM !!!     INDULJATOK ÚTBA GAZDÁDDAL,  MINT SANCHO PANZA ÉS DON QUIJOTE , SZAGLÁSSZÁTOK KI.    VIGYETEK MAGATOKKAL SZÁZÉVI HIDEGÉLELMET  ÉS  1 TONNA NAGYÍTÓT,  HÁTHA SZERENCSÉTEK LESZ,  AKKOR  NEKÜNK IS , MERT OTT MARADTOK VALAHOL, MINT ÁLLAMALAPÍTÓ  -FIATALNAK, MEG DEMOKRATÁNAK MÁR NEM MONDHATÓ-   OSTOBA  JOGÁSZOK.

TEGYÉL VALAMIT ÉRTETEK IS !!!

#4827 Re: Re: Re: Re: Re: Re: 2014-BEN ÓRIÁSI BALOLDALI GYŐZELEM LESZ, BIZONY...

2011-11-03 17:06:32

#4821: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ÓRIÁSI BALOLDALI GYŐZELEM LESZ, 4/5-ÖS...

"KIÁLLÁS GYURCSÁNY FERENC ÉS TÁRSAINAK FELELŐSSÉGRE VONÁSA MELLETT",  ERIDJ EHHEZ A FÓRUMHOZ,  MAGASRÖPTŰ TÁRSALGÁS FOLYIK,  ÉS RÁADÁSUL A TI SZINTETEK,  AZAZ  FSZT.1. !!!  NA,  MEG ALÁÍRÁST IS ILLŐ VÓNA ODAKAPIRGÁLNI, MERAZ, AMI VAN, AZ NIX !!!   ERRE POLT GYÜGYÉSZ  NEM MERI "MEGEMELNI" A VÁDAT,  LEGFELJEBB -TELJESEN JOGOSAN-  A KALAPJÁT,   NAGYS. GYURCSÁNY FERENC ÚR ELŐTT.