Hagyják dolgozni Illés bácsit!

Quoted post


Vendég

#1846 Re: Re:

2016-05-17 18:16

#95: - Re:  

 Illés bácsi facebook-os támogatói csoportja:

"Kedves Barátaim!

El sem tudom mondani, hogy mennyire elképesztőnek tartom, hogy ennyi tettrekész, jószándékú ember összejött a csoportban! Köszönöm! Szinte az adminisztrációs terhet már nem is bírjuk feldolgozni, szóval türelmet kérünk mindenkitől.
Létrehoztam egy 3 lépcsős koordinációs rendszert, hogy könnyebben nyomon tudjuk követni a felajánlásokat, és a további munkát. Kérek mindenkit, hogy figyelmesen olvassa végig, kérdéseket pedig kommentben lehet feltenni. Kérem, hogy csak akkor posztoljanak egyéb tartalmakat, ha ezt már végigolvasták, és nem találták meg benne azt a kategóriát, amibe a javaslatuk beilleszthető.

Elöljáróban: egyelőre SEMMI HIVATALOS KERETE nincsen a mozgalomnak, erről a Polgármester úrral való egyeztetések után tudunk konkrétabbat tervezni, most csak tájékoztató jelleggel kérjük, hogy jelöljék be magukat a megfelelő kategóriánál.
A doodle felülethez semmilyen regisztrációra nincs szükség, a Facebookon használt TELJES név beírása és a megfelelő oszlop kipipálása szükséges csak, minden opció megtekintéséhez a „Mutassa mind a … lehetőséget” –re kattintva lehet hozzáférni.
A pénzadományoknál nem muszáj nevet megadni – lásd a leírásban!
Tervek szerint mindhárom csoportnak lesznek felelősei, akik a jelentkezőket majd összegyűjtik, megalakulnak a munkacsoportok, és végzik a munkájukat tovább! A felelősök majd egyértelműen megnevezésre kerülnek itt a csoportban!

A 3 LÉPCSŐ

I. PÉNZADOMÁNYOK – semmilyen bankszámla, adománygyűjtés nincs hivatalosan még (tehát ha ilyet bárki terjeszt, az NEM a csoport keretein belül folyik), ezekről a későbbiek folyamán határozunk. Azonban, hogy kb. belőhessük, mekkora keret áll rendelkezésre, kérjük jelöljék a megfelelő oszlopban a felajánlani kívánt összeget. Ez nem kötelez senkit semmire, bármikor visszavonható!
Természetesen, aki anonim maradna, lehetőség van arra is, hogy majd később adományozzon, és itt ne jelölje, illetőleg javaslom, a Támogató- sorszám megjelölést és pipát! (Tehát Támogató 1 stb.)
http://doodle.com/poll/qqw52xvk2tdu36dg

II. KÉTKEZI MUNKÁK, FELÚJÍTÁS, TAKARÍTÁS – itt az egyes vállalt tevékenységekre lehet jelentkezni. Kérjük azok is jelöljék magukat, akik már írtak felajánlást!
http://doodle.com/poll/xs98hyeabdyv3eaz

III. OPERATÍV MUNKÁK, PROJEKTFELELŐSÖK, DIPLOMÁCIA – itt a konkrét szervezési feladatokra lehet jelentkezni, mindegyik részfeladatra min. 5 főt várunk, de többen is jelentkezhetnek, a jelentkezőkkel felvesszük a kapcsolatot és a feladatok konkretizálása után döntünk arról közösen, hogy ki milyen posztot tud reálisan vállalni.
http://doodle.com/poll/g5kgzxaavf6rnim7
Természetesen ahogy jobban körvonalazódnak a dolgok, felmerülnek majd egyéb szükségletek, feladatok, erre szolgál az egyéb kategória, ezekről is majd később értekezünk.
Nagyon köszönöm mindenkinek a lelkes együttműködést, támogatást!

(Felícia Balogh)"

Válaszok

Ternesz Loránd

#1849 Re: Re: Re:

2016-05-17 18:22:14

#1846: - Re: Re:  

 Önkéntes takarítókat és eladókat nem kerestek neki?