Kiállunk az üzletek vasárnapi zárvatartása mellett!

Quoted post

nővérke

#1293 Re:

2016-05-06 08:35

#1291: -  Nem az az igazi, ha az egyik kereskedő szolidáris a másik kereskedővel, vagy ha a szakszervezeti vezetője kiáll érte, hogy ne kényszerüljön vasárnap dolgozni, hanem az, ha a vásárló szolidáris, és nem tipor bele a másik munkavállaló életébe csak azért, mert neki úgy a legjobb. Magyarországon a közvélemény – noha az emberek többsége többé-kevésbé kiszolgáltatott bérmunkás – nem munkavállaló-párti.

 Nagyon jó! Amikor lehúzok egy 24 órás ügyeletet, akkor vasárnap egyek pénteki kenyeret, mert nektek büdös a munka. Esetleg a folyamatosban dolgozók is gályázzanak nyugodtan vasárnap, de ha éppen úgy jön ki a lépés, ne tudjanak vasárnap vásárolni... Éppen tegnap beszélgettünk egyik eladóval a petícióról és a kommentekről. Jó ha tudjátok: a keresekedelmi dolgozók többségének is hányingere van ettől a petíciótól, az ex-bolti eladó szerzőtől és leginkább a kommentelő állítólagos kereskedőktől.

 

Válaszok


Vendég

#1295 Re: Re:

2016-05-07 07:37:08

#1293: nővérke - Re:  

 Volt olyan aki éhenhalt mert nem volt vasárnap nyitva a multi???Hát nem!!Szóval ezt megbeszéltük!Érdekes,hogy én nem találkoztam még olyan kereskedelmi dolgozóval aki elégedett az újranyitással!Felettébb érdekes...:)!!Az egészségügyre jócskán ráférne az újítás minden szempontból DE ez elmondható minden területre :(!Normális vezetőkkel élhető ország lennénk!!