Követeljük a Jobbik bírósági betiltását!

Quoted post

dániel péter elitélt figyelmébe

#216 ... hogy a kelekótya pszichopata

2016-05-05 19:31

Szegedi Fegyház és Börtön alapfunkciói

A Szegedi Fegyház és Börtön országos- és megyei büntetés-végrehajtási szakfeladatokat ellátó büntetés-végrehajtási intézet.

Országos büntetés-végrehajtási funkciójaként végrehajtja felnőtt korú férfi elítéltek fegyház, börtön és fogház fokozatú szabadságvesztésével, a férfi elítéltek életfogytig tartó szabadságvesztésével, és az elzárással összefüggő büntetés-végrehajtási feladatokat.

Megyei büntetés-végrehajtási feladataként befogadja a Csongrád megyei illetékességű előzetesen letartóztatottakat, Csongrád megyén belül végzi a bűnüldöző hatóságokhoz történő előállításokat.

A Mars téri I. Objektumban kerül végrehajtásra a jogerős szabadságvesztés büntetés, valamint a nem jogerősen kiszabott életfogytig tartó szabadságvesztés. Itt működik a gyógyító-nevelő csoport, valamint az átmeneti csoport.

A Dorozsmai úti II. Objektumban kerülnek befogadásra az előzetesen letartóztatottak, a szabálysértés miatt kiszabott pénzbírság elzárásra történő átváltoztatás letöltése végett elővezetettek, valamennyi női fogvatartott, valamint a más bv. intézetből hatósági megkeresésre megőrzésre szállított fogvatartottak.

A nagyfai III. Objektumban a jogerős szabadságvesztés büntetésüket töltők fogvatartása, valamint az egészségügyi utókezelésre szoruló fogvatartottak ellátása történik.

Válaszok

Ilona , a Vörös Kúrva

#217 Re: ... hogy a kelekótya pszichopata

2016-05-06 03:48:42

#216: dániel péter elitélt figyelmébe - ... hogy a kelekótya pszichopata 

 

Felkérem Orbán Viktor Miniszterelnök Urat ,

hogy a szegedi Csillag felújitott rácsos lakosztáját bútorozza be a Karizmatikus Gyúrcsótány és Elmebeteg Péter Évfolyamelsővel.

A két jómadarat összelánczolni , aczélgolyót  a lábaikra és kényszerzubbonyt rájuk .

Továbbá tanistsák meg hegeszteni is őket , hogy végre legyen hasznos elfoglaltságuk is.

Előre is köszönöm : ILONA VK