Quaestor károsultak megmentéséért

Quoted post


Vendég

#6433 Re: Re:

2016-05-03 20:56

#6432: - Re:  

A kérdésre még mindig nem válaszoltál, helyette engem próbálsz kostólgatni!

Amúgy kivel vagy mivel hadakozol, amikor egyre több zöldséget hordasz össze? Itt senki sem írt 2%-os állampapír hozamról. 

Válaszok


Vendég

#6435 Re: Re: Re:

2016-05-04 06:24:50

#6433: - Re: Re:  

Miért is gondolod, hogy téged "kóstolgatlak". Miért kéne válaszolnom kérdésedre a az újpesti önkormányzat befektetésével kapcsolatban? Miért nem a hírforrásnak teszed fel ezeket a kérdéseket?

Én csupán két okból írtam ide a hír megjelenése utáni reakciódra. Az alapvető, hogy ezen a fórumon, ahol többségében károsult befektetők cserélnek infot, ki az aki 3-4%-os hozamról beszél, majd később megkérdezi, "hány százalékos hozammal kellene számolni az állampapírok esetében? 2-vel, 5-tel 10-zel?". Igazán nem akarlak megbántani, de ha valaki valaha is vett Q kötvényt, vagy állampapírt az elmúlt években, ilyen számokat nem írhat ide. 

A másik ok, hogy a hírre (amely számait tekinve valóban alig hihető, bár állitólag a jegyzőtől származik, és semmit se tudunk a részletekről, például, hogy hány év befektetéséről van szó stb.), azonnal politikai töltetű választ ad. Te libsizel, mások itt orbánoznak, de nem kívánom folytatni. Ha valaki politikai alapon indít egy vitát, abból már nem lesz szakmai párbeszéd, mint ahogy nem is lett.

Ennyi, és nem fáradj a válasszal, nyugodtan sértegethetsz továbbra is, libsizhetz vagy orbánohatsz, ami tetszik, én nem ezért olvasom a fórumot. Vannak itt értékes, hasznos infok, szakmai hozzászólások is. Részemről az ügy lezárva.