Tiltakozás a kutyák kitiltása ellen a kőbányai parkokból!

Quoted post

felelős kutyatartó

#94 nem írom alá

2016-04-26 11:28

Mint VOLT kőbányai lakos tudom, hogy a lekevésbé sem tisztelt kutyatulajdonosoknak csak jogaik vannak és petícióik, de KÖTELESSÉGEIK nincsenek! Nem lenne erre szükség, ha betartanák az egyébként hatályos jogszabályokat, póráz, ürülék, lakókörnyezet zavarása stb fronton. Mondom ezt úgy, hogy van kutyám, kiköltöztünk vidékre és bizony pórázon sétál a kutya, és bizony ha odapiszkít az útra, felszedem, ha éjszaka ugat, rászólok még kertes környezetben is.

Mert én felelős kutyatartó vagyok, aki nem csak követelőzik, és petíciót írogat hanem előbb betartja ami rá vonatkozik! Meg kellene már tanulni a magyaroknak is, hogy akkor van joga ha előbb a kötelességeit betartotta!

Válaszok


Vendég

#96 Re: nem írom alá

2016-04-26 11:36:53

#94: felelős kutyatartó - nem írom alá 

Harmadik kutyám van, 68 éves leszek, szedem a kutyagumit a szobacirkálom után, erre nevelem az unokámat, rászólok azokra, akik nem teszik ugyanezt, de még nem jutott eszembe azzal kérkedni, hogy felelős kutyatartó vagyok! Aki tényleg az, teszi a dolgát, nevel, jó példát mutat de nem hangoztat semmit, mert az öndicséret többnyire büdös!