"Mentési Lánc" az egészségügyi,- szociális,- és mentési ágazatért

Quoted post


Vendég

#185

2011-10-21 11:52

Megszólítottnak érzem magam a petíció olvasása után. Személyem szakszervezeti vezetőként, mint a Magyar Köztisztviselők, Közalkalmazottak és Közszolgálati Dolgozók Szakszervezete Szociális- és Egészségügyben Dolgozók Országos Szakmai Tanácsa elnöke néhány gondolattal csatlakonék a petícióhoz.
Bár elolvasásakor inkább csak az egészségügy követeléseivel találkoztam, mégis csak támogatni tudom. Miért? Mert a gondjaink hajszálra azonosak. A szociális szférát ugyanazok a problémák sújtják, mint az egészségügyet. A kormányzat elutasító, mert érzéketlen a politikusokat nem érintő kérdésekben. Mint elnök írom, a jelenleg regnáló kormány "szakmai" vezetésével lehetetlen még a kapcsolat felvétel is.
A szavazatok számát látva elgondolkodtató az alacsony létszám. Ennek talán a megosztás is az egyik oka, amelyet bizonyos szakszervezeti "vezetők" áldásos tevékenysége is generál. Együtt sokkal eredményesebbek lehetnénk. Talán! Mert ha szakmáról van szó már akkor is egymásnak tudunk "esni" jó magyar szokás szerint.
A fentiektől függetlenül egyetértek a petíció minden betűjével.

Válaszok


Vendég

#187 Re:

2011-10-21 21:24:49

#185: -

XY: Ez nagy szó!!! Köszönjük a mellénk állást!! Valóban , a szövegezés nem teljesen utal a tényekre!

XX: Ez a petíció mindenkiért van, legyen az gondozó, ápoló, mentős , de akár minden nyomorba döntött emberről, családról, akinek elveszik a jogait, akinek éhbérrel fizetnek, akitől megvonják az esélyegyenlőséget!!! Aki alól kihúzzák az alkotmányos jogokat, akit kiszolgáltatottá tesznek egy elkapkodott, az érdekeltekkel nem egyeztetett Munkatörvénnyel!!!

XYY: Még egyszer! Köszönjük a mellénk állást! Kérjük Önt is László Imre Úr, hogy az egység, az egységes fellépés lehetőségében támogasson minket! Számunkra "csak" dolgozók vannak, párt állástól, nemtől, bőrszíntől, vallástól függetlenül!

XXYY: Egyetérték Lászlóval. Koszonjuk

Kedves vendég! Nagyon jól estek a szavaid, és reménykedünk abban, hogy sok-sok hasonlóan gondolkodó szakmabelihez eljut a peticiónk. Igen, még kezdetleges, igen, követelőző, igen talán túloz is....és igen, mindez szándékos, épp azért, mert mi is azokat a híreket kapjuk, amit te is írsz, hogy ezzel a kormánnyal nem lehet tárgyalni.

Mi mégis erre készülünk. Hittel. Meggyőződéssel. Tiszta tényekkel. Érted. Értem. és reméljük hogy: Együtt.

Üdvözlettel és köszönettel: König Monika