Kiállás, Gyurcsány Ferenc és társainak felelősségvonása mellett!

Quoted post

IME A VALÓSÁG

#56 Re: AMI A JÖVEDELMEKET ILLETI

2011-10-20 02:04

#51: -

DEMJÁN  ÉVI JÖVEDELME  25 MILLIÁRD FT,    VÁRSZEGI  ÉVI  JÖVEDELME  8 MILLIÁRD FT,    LEHET MONDANI

, HOGY MAGÁNSZFÉRA, TEHÁT MAGÁNÜGY.    ORBÁN ÉVI JÖVEDELME  21  MILLIÓ FT KÖZPÉNZ, VALAMINT 6,5 MILLIÓ MAGÁN- BEVÉTEL,   30 ÉVES SZIJJÁRTÓ SZÓVIVŐ  ÉVES  KÖZJÖVEDELME  26,5  MILLIÓ FT.    A MINIMÁLBÉR PEDIG ÉVI   930.000,- FT.    GYURCSÁNY, SŐT BAJNAI IS  FIZETÉS NÉLKÜL MINISZTERELNÖKKÖDTEK, TEHÁT KÖZJÖVEDELMÜK NULLA FT.   CSAK AZ IGAZSÁGOSSÁG  KEDVÉÉRT, A JÖVEDELMÜK MAGÁNSZFÉRÁBÓL SZÁRMAZIK, AZAZ MAGÁNÜGY. ADÓFIZETŐ ÁLLAMPOLGÁROK, NEM PEDIG ADÓBÓL ÉLŐ  PAPRIKA JÁNOSOK.

Válaszok

László Malcsiner
A petíció szerzője

#57 Re: Re: AMI A JÖVEDELMEKET ILLETI

2011-10-20 12:12:21

#56: IME A VALÓSÁG - Re: AMI A JÖVEDELMEKET ILLETI

Nagy tisztelettel jegyezném meg, hogy nem a jövedelmek mértékével van gond, hanem az oda vezető út tisztaságával. Van az a vállalkozás, amely valamilyen ismeretlen oknál és kapcsolatrendszeren átvezető út miatt, másoknál olcsóbban kapja az energiát pl.

A magam részéről a fentebb, tisztelt beíró által, becsületes magánjövedelemnek nevezett bevétel töredékének tudatában, úgymond "Lobogó hajjal" volnék képes lemondani a miniszterelnöki apanázsról, kedves beíró képes volna ingyen ellátni a munkakörét? Van az a háttér, amely biztosítaná a családja jólétét, ha így van, akkor szerencsésnek mondhatja magát.