Kiállás, Gyurcsány Ferenc és társainak felelősségvonása mellett!

Quoted post

László Malcsiner
A petíció szerzője

#57 Re: Re: AMI A JÖVEDELMEKET ILLETI

2011-10-20 12:12

#56: IME A VALÓSÁG - Re: AMI A JÖVEDELMEKET ILLETI

Nagy tisztelettel jegyezném meg, hogy nem a jövedelmek mértékével van gond, hanem az oda vezető út tisztaságával. Van az a vállalkozás, amely valamilyen ismeretlen oknál és kapcsolatrendszeren átvezető út miatt, másoknál olcsóbban kapja az energiát pl.

A magam részéről a fentebb, tisztelt beíró által, becsületes magánjövedelemnek nevezett bevétel töredékének tudatában, úgymond "Lobogó hajjal" volnék képes lemondani a miniszterelnöki apanázsról, kedves beíró képes volna ingyen ellátni a munkakörét? Van az a háttér, amely biztosítaná a családja jólétét, ha így van, akkor szerencsésnek mondhatja magát.

Válaszok

KÖSZÖNÖM VÁLASZÁT

#58 Re: Re: Re: AMI A JÖVEDELMEKET ILLETI

2011-10-20 15:11:38

#57: László Malcsiner - Re: Re: AMI A JÖVEDELMEKET ILLETI

T. URAM !  ÉN EGY MÉRTÉKBEN MEGADOTT  -"JÖVEDELMEKRE"  VONATKOZÓ-   KOMMENTRE  VÁLASZOLTAM.   A JÖVEDELMEKHEZ VEZETŐ ÚT TISZTASÁGÁVAL KAPCSOLATOSAN  NEM  RENDELKEZEM INFORMÁCIÓVAL.  AMIRŐL TUDOMÁSSAL BÍROK,  AZT IGYEKEZTEM  A MÉRLEGRE TENNI, KIZÁRÓLAG AZ IGAZSÁGOSSÁG KEDVÉÉRT.     AMIT ITT-OTT,  MONDJUK PLETYKA SZINTEN HALLOK,  AZT ADDIG  MINDENKÉPPEN  MEGTARTOM  MAGAMNAK,  AMÍG MEG NEM GYŐZŐDÖK A VALÓSÁG ALAPJÁRÓL.  ÜDV.