Kiállunk az üzletek vasárnapi zárvatartása mellett!

Quoted post


Vendég

#1032 Re:

2016-04-16 04:53

#1014: V -  

 Tisztelt Kommentelő!
Tudni kell (kellene) a más szakmákhoz hasonlítgatónak, hogy amihez a kereskedelmet hasonlítja az miben "rokon szakma". Más a kereskedelem mint a vendéglátás, vagy az idegenforgalom, vagy a közszféra szolgáltatásai, vagy épp az említett készenléti munkák (egészségügy (orvosi és kórházi ügyeletek, katasztrófavédelem, belügyi készenléti szervek). Az Unióban, ahová tartozik az ország zömében kifejezetten TILTOTT a vasárnapi munkavégzés vagy bármilyen olyan tevékenység végzése ami másokat a heti pihenőnapon (!!!) bármilyen módon zavar, és ahol lehet ott is nagyon szigorú elvárások és szabályozásokal és kontroll mellett tehetik.
Itt jelenleg 500 ezer embert tettek másodrendű állampolgár (kereskedelmi rabszolgává) egy politikai sakktáblán, és ne felejtsük el, ahogy ezt "megoldották" bárkivel megtehetik. (...és e szerint meg is teszik... bizonyíték a nagy "parlamenti összhang...!)
...

Válaszok


Vendég

#1046 Re: Re:

2016-04-16 13:43:37

#1032: - Re:  

 Teljesen egyetértek, de kell a gyűlőlködés, és ez az egész most sokaknak jó alap rá. Undorítö mennyi trágár, és gyalázkodó megjegyzést szült ez a petíció.

Szép napot.


Vendég

#1084 Re: Re: V

2016-04-17 12:04:45

#1032: - Re:  

 Tisztelt Válaszadó!

A legbosszantóbb ebben az egész dologban, hogy a sok-sok szakterület közül kiragadnak egyet és mindenki azokért háborog, de mindenki más, aki egyéb munkát végez le van ejtve, hogy szépen fogalmazzak. Aki esetleg nem ért egyet velük azokat a személyeket elhordják mindennek. Tudom milyen kereskedelemben dolgozni van tapasztalatom a gyári munkában is és egészségügyben is. Jelenleg iskola mellett is dolgozom ugyanúgy járok vasárnap is mégsem panaszkodom, pedig én se örülök annak hogy 04:30-kor kell felkelnem és munkába mennem. Inkább örüljön az ember, hogy tud dolgozni mert a mai világban nagy szó a, hogy valakinek állása van.