Kiállunk az üzletek vasárnapi zárvatartása mellett!

Quoted post


Vendég

#948 Re: Re:

2016-04-14 20:02

#451: fish777 - Re:  

 Tőlem sem kérdezik meg, hogy pl. ezen a héten be akarok-e menni hat napot egyhuzamban. Nem kereskedelemben dolgozom, fix a bérem, soha nem fogja senki kifizetni ha többet vagyok benne. De ez van kiadva. Nem havi egy plusz nap, hanem havi négy nagy, puszira. Szeretnék én is hétköznap bevásárolni de este üres polcokon hiába keresem a friss pékárut, a zöldségek is mint kókadtan várnak rám. Ugyanazért a pénzért megkapom mintha frisset vennék. Miért nem megyek el vasárnap a kisboltba meg a cba-ba? mert minden drága és mindig átvágnak, romlott, büdös dolgokat vehetek. Rajtam egy sem fog meggazdagodni. Mindig a tescoval példálóznak. Hát ez az a hely ahova nem járok és vasárnap sem fogok. De hat egymás utáni nap ami 8-18 óráig tart munkával plusz a közlekedés igen nehéz a gyereknek cipőt venni, még egy nyomorult radirt sem tudok neki venni mert félholt vagyok mire hazaérek. Sajnos rá kell jönni, hogy van akinek nem jön össze a hat nap alatt a  nagybevásárlás. Pláne kocsi nélkül. Mindig azzal jönnek, hogy plázázni akarnak az emberek. Nem azt akarnak hanem a normális életvitelhez szükséges dolgokat megvenni. 

Arra nem gondol senki, hogy egy bevásárlóközpontban az üzlethelységeket nem napra adják ki hanem havidij van ami nem is kevés. Most a fenntartáshoz, bérhez szükséges pénzt kevesebb napon kell összeszedni. De ha szombaton elmegyek valahova és tömött sor van, soha nem fogok beállni századiknak. Próbáltam már szombaton, egy azaz egy napon elintézni a dolgaimat: posta, nagybevásárlás, gyógyszertár, gyereknek ez-az vásárlás és még a bankba is be akartam menni. Ebből kb. 2 dolog sikerült, annyian voltak mindenhol. Szívesen mennék hétköznap, ja nem dolgozom a kereskedelemben és nem kapok szabadnapot amikor bemehetek az okmányirodába, bankba, postára, még szülőire is csak nehezen. :(

 

Válaszok


Vendég

#962 Re: Re: Re:

2016-04-14 21:29:18

#948: - Re: Re:  

 Erröl beszélek hogy más rosszabbul él és megvan az oka miért akarja hogy vasárnap nyitva legyenek. Mi miért értsünk meg titeket ha ti sem értitek meg a másik oldalt.