Kiállunk az üzletek vasárnapi zárvatartása mellett!

Quoted post

loller

#807

2016-04-14 09:34

Hát szörnyű, azt látom csak, hogy a siránkozók valahogy nem fogják meg teljesen az értelmét.

1. senki nem mondta, hogy ezentúl nyitva kell lennie a boltnak, nyitva LEHET

2. nem kötelező elmenni vásárolni, hanem el LEHET

3. nem kötelező vasárnap dolgozni sem, hanem LEHET

Vannak akik folyamatos 3 műszakba dolgoznak, és képzeljétek, ők bizony simán dolgoznak vasárnap éjjel is és hétközben van szabadnapjuk. Valahogy ők mégse rinyálnak. Amikor bezártak a boltok egyy csomó embert elküldtek. Inkább örülnétek, hogy új munkahelyek lesznek így, nem beszélve a hétvégi plusz pótlékról.

Nem arról van szó, hogy éhenhal-e valaki vagy nem (akik ezt az érvet hozzák fel, azok nálam automatikusan súlyos értelmi fogyatékosok). Arról szól ez az egész, hogy ne egy felsőbb utasítás mondja meg, hogy mikor vásároljál.

Válaszok


Vendég

#810 Re:

2016-04-14 09:38:46

#807: loller -  

 Ember sajnos nalad van valami gigszer az aki vasarnap nem kirandul vagy nem vasarnapi ebedet eszik vagy tanul a gyerekevel vagy f1nez vagy akarmi mert sorolhatnak 100000000dolgot is nekunk ez volt az eggyetlen napunk mig nektek ott van 2FIX nap es szerinted a LEHET szavacskat nem fogja az osszes uzlet kihasznalni? Elloszor gondolkodj mielott irsz koszi!!!


Vendég

#811 Re:

2016-04-14 09:39:01

#807: loller -  

 Így van! A boltzár elleni tiltakozás arról szólt, ne a kormány mondja meg, mikor és mit tegyünk!

Engem pl. baromira zavart, hogy vasárnap elrepedt egy cső és azért kellett hétfőig elzárni az egész házban a vizet, mert nem volt nyitva egyetlen barkácsbolt sem, a szerelő ugyan kijött, de sajnos neki sem volt.

Közben jó kis gumicsont, mindenki a vasárnapi nyitvatartás lehetőségén rugózik, közben a kormány szépen űzi a piszkos üzelemeit, senki nem ér rá arra figyelni.