Kiállunk az üzletek vasárnapi zárvatartása mellett!

Quoted post


Vendég

#495

2016-04-13 14:09

Ha  esetleg van 1 -2 avagy akar 3 gyermeked , és eddig velük lehettél vasaárnap , akkor te hogy állnál ehez a témához? Ha valászthatnál hogy vasárnap otthon vagy munkában ??? Melyik lenne a fontosabb az a 5-6 ezer forint vagy az hogy a gyerekeiddel lehes, több kolláganőm azért jött vissza dolgozni mert tudták van vasárnap amikor otthon lehetnek , most azon gondolkodnak hogy felmondanak , a kereskedelemben dolgozói  hiány van .

De akkor most én kérek meg minden kedves vásárlót hogy mielőtt eljössz ruhát vásárolni fürödj meg mert büdös izzadság szagod van , a fülkében büdös lábszag.

Ha hülye kérdést teszel fel hülye választ fogsz kapni!

És akkor most kedves eladók arra kérlek titeket fogjunk össze ha ki kell nyitni legyünk ott de olyan lassan kasszáz , hogy ott öregedjen meg! Mi a boltban és most már több éelelmiszer bolttal megbeszélve nagyon lassan fogunk dolgozni. és ha terméket kér akkor az van amit kint talál.

 

Válaszok


Vendég

#501 Re:

2016-04-13 14:23:08

#495: -  

 Igazad van mi is ezt tesszük ráérünk ők is ráérnek. Amúgy nálunk ma csak 8-an mondtak fel. Én leszek a következő maradnak ketten csinálj két műszakot pluszz vasárnapot két emberrel.