Kiss László és Gyárfás Tamás mondjon le!

Quoted post


Vendég

#19 Re: Re:

2016-04-07 07:51

#10: - Re:  

 Semmi nem lett elsikálva, hiszen volt jogi procedúra, elitélték, majd kegyelemmel szabadult. Az, hogy ennek mi a háttere, az az adott kor ismerete alapján vélelmezhető. De ez nem Kiss László hibája, ahogy az sem, hogy maradhatott abban a sportágban és pozíciót tölthetett be! És nem Gyárfás Tamás hibája, mert nem Ő volt a döntéshozó abban a korban.

Komolyan, gondolkodjatok már logikusan és ne vörös köd lebegjen a szemetek előtt!

Válaszok

hmmmmm

#101 Re: Re: Re:

2016-04-07 09:42:34

#19: - Re: Re:  

 Hogy abban az irőben egy szexulis erőszaktevő miért kapott kegyelmet, az tényleg az akkori döntéshozók felelőssége.

De az már a mi korunk felelőssége, hogy ezekkel a bűnökkel mit kezdünk. Nyilván, nem ülhet ezért börtönben, de azt mindenkinek meg kall tanulnia - pláne, ha valaki egy sportág szövetségének vezetője - hogy létezik erkölcsi felelősségre vonás és létezik társadalommal szembeni fellelősség is. Amúgy, úgy tudo, hogy maga Gyárfás sem tudott a konkrét esetről, így vélelmezem, hogy a legtöbben nem. Azzal talán tisztában lehettek, hogy 60-as években büntit kapott, de azt rá lehetett fogni a politikára.

Persze, nagyjából most Kiss a balhét viszi el a hátán - de valamikor tényleg fizetni kell a hibáinkért.


Vendég

#477 Re: Re: Re:

2016-04-07 14:52:52

#19: - Re: Re:  

 Vörös köd?!?!?

CSAK AZÉRT, mert sikeres úszó volt, húsz hónapot ült ÖSSZESEN (ebből hatot előzetesben), azért, mert HARMADMAGÁVAL MEGGYALÁZOTT EGY ÁJULT NŐT. Harmadikként erőszakolta meg.

Mindenki, aki tudott róla és ezek után elsikálta, hallgatta, tussolta vagy sportra hivatkozva egy csöppet is kisebbítette vagy relativizálta ennek a SZEXUÁLIS BŰNÖZŐNEK, ERŐSZAKOLÓ ÁLLATNAK a tettét, az is egy erkölcsi hulla. Nem uszodákat kell az ilyenről elnevezni, meg sportállásban tolni, az ilyen örüljön, hogy dolgozhat. Szigorúan NEM szabad semmiylen nevelő, oktató, edzői stb. pozícióba engedni soha többé, és SOHA nem évülhessen el a tette. EZ A NORMÁLIS.

Aki szerecsnet mosdat, az nem az. 


Vendég

#706 Re: Re: Re:

2016-04-10 19:51:49

#19: - Re: Re:  

 nem kegyelem volt, hanem egy olimpikon úszónő kihozta.....aztán ki tudja mi volt az ára....