Kiemelt Ápolási díj és az Emelt Ápolási díj összege érje el a Nettó Garantált minimálbér összegét, míg az Alap Ápolási díj összege legyen a Nettó Minimálbér összegével azonos!

Quoted post


Vendég

#26 Re: Re: Re: Re:

2016-03-30 06:10

#24: Érintett - Re: Re: Re:  

 Elolvastad a petíciót?! Olyannak is követel ápolási díjat, ami teljes munkaidőben dolgozik, tehát nem ápol nap közben senkit, mert a munkahelyén van! Ez BECSTELENSÉG!!!

Válaszok

Ezt a hozzászólást a petíció szerzője eltávolította (Részletek)

2016-04-08 07:15:25



Vendég

#48 Re: Re: Re: Re: Re:

2016-04-10 12:37:43

#26: - Re: Re: Re: Re:  

 Igen, én most dolgozom és a gyermekem spec oviban van. De fizetem is a horror járulékokat, tehát, ha azt nézzük én bőven beteszem azt amit visszakapok az államtól. Amíg tudok dolgozom, hogy meg tudjunk élni. Egy beteg/sérült gondozása iszonyú költségekkel jár. Speciális ételek, fejlesztések, csak autóval tudunk közlekedni, stb. Ha nagyobb lesz lehet nem veszik majd már be állami intézménybe és fizetni kell gondozót.

És valóban dolgozam napközben, de utána a nap, a hónap az év és életem hátralévő részében őt gondozzuk, mindig felügyeletet igényel. Abba gondoljon bele vagy próbáljon meg belegondolni bárki aki sajnálja a dogozó vagy nem dolgozó ápolást végző emberektől azt a kis ápolási díjat, hogy ez micsoda munka és micsoda áldozat, nincs szabadidő, nincs pihenés, mert mindig felügyelni kell vagy ha egy kicsit kikapcsolódnál, akkor fizetni kell egy idegennek, aki addig felügyel, amíg Te elmész, akár pl. a dolgodat intézni a postára, bevásárolni stb.

Ne azoktól sajnáljuk azt a kis pénzt, akik gondoznak és ápolják a beteg/sérült gyermeküket vagy az idős demens szülőt, nekem ez a véleményem.


Vendég

#50 Re: Re: Re: Re: Re:

2016-04-10 15:26:30

#26: - Re: Re: Re: Re:  

 Miért lenne az! A többi időben meg ápol engem.




Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...