Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post


Vendég

#3594 Re: Re: Re: Re: Tárgyi bizonyítékok is vannak Gyurcsány ellen

2011-10-05 16:59

#3590: itt a bizonyíték, hol a bizonyíték - Re: Re: Re: Tárgyi bizonyítékok is vannak Gyurcsány ellen

Nem hiszek benne és nagyon remélem, hogy legalább ebben az ügyben le lehet majd ültetni ezt a mocskos gazembert. De miért lenne emiatt "joggal feltételezhető, hogy tudok valamit"?  Annyit tudok én is, mint ti:  követem a híradásokat.

A demokrácia meg köszöni jól van, pl. Horvátországban is. Ott már börtönbe is került korrupció miatt az Ausztriába menekült és onnan kiadott volt miniszterelnök Ivo Sabor.  Mellesleg szintén "baloldali" (értsd: posztkommunista), mint Gyurcsány. De a jobboldali Berlusconi is könnyen ott köthet ki majd.  Gyurcsányt sem fogja menteni az a tény, hogy sajnos Magyarország miniszterelnöke volt.  Ha esetleg megszökik, akkor Izraelbe menjen, mert onnan nem szoktak kiadni civilizált országoknak bűnözőket. Még az oroszok is kiadnák, mert már nincs rá szükségük.

Válaszok

vidéki

#3595 Re: Re: Re: Re: Re: Tárgyi bizonyítékok is vannak Gyurcsány ellen

2011-10-05 17:09:45

#3594: - Re: Re: Re: Re: Tárgyi bizonyítékok is vannak Gyurcsány ellen 

 Attól, hogy 2006 óta módszeresen mocskolták, köpködték jobbról, mindenféle szemétséget összehordtak rá, attól még nem bűnös. Az én szememben az a bűnös, aki ezt a sok szemétséget el is hiszi róla. Az egyetlen bűne, hogy egy nyilvános TV vitában ahelyett, hogy behódolt volna Vitya királynak, le merte győzni. Ez megbocsáthatatlan bűn egyesek szemében. Egy ezért fizetett csoport kidolgozta a stratégiát, hogy hogyan kell Gyurcsányt földbe döngölni, Tömjén Zsolt elmondta, hogy az ő és a Navracsics Tibor feladata az volt az elmúlt ciklusban, hogy Gyurcsány Ferencet leamortizálja és ők ezt a feladatot maradéktalanul teljesítették. Erre lehet büszkének lenni, lehet szégyellni. Én inkább szégyellném. Az pedig, hogy ezt a feladatot, hogy további 2.000.000 embert így fanatizáljanak, még nagyobb bűnnek tartok, mert a tömegek fanatizálása sohasem vezetett jóra. Az, hogy Ti ezt meg sem látjátok magatokon, az pedig már orvosi eset. Csernus doki biztos jobban levezetné az általam mondottakat, de remélem, érthető voltam én is. Most pedig megyek a szomszéd özvegy nyugger néninek felolvasni a mai újságból, mert a zöldhályog elvette a látását, mégsem kívánom neki, hogy - a szavaitokkal élve - dögöljön meg.