Elegünk van Parászkából!

Quoted post

kíváncsi

#249

2016-02-11 22:36

Úgy látom a petíció szerzője nem bírja elviselni az ellenvéleményeket, ezért ilyen sok a törölt hozzászólás. Gondolom az enyém is erre a sorsra kerül.

Válaszok

Zsombor Ferencz
A petíció szerzője

#251 Re:

2016-02-11 22:52:00

#249: kíváncsi -  

 Itt nincs szükség a "kiváncsi", és egyéb álnevek alatt bejelentkező kommentelő provokátorokra. De nyugodtan elmondhatja a véleményét ott ahol akarja, akinek akarja.

Kozma Szilárd

#275 Re:

2016-02-12 08:40:34

#249: kíváncsi -  

 Kimondottan csak az aláírások száma érdekelt, azért kattintottam ide, de a Kíváncsinak szeretném el mondani azt hogy: A PETÍCIÓ SZERŐJÉNEK - Nem csak ennek! - SZUVERÉN JOGA ELDÖNTENI AZT, HOGY MILYEN KOMMENTÁROKAT HAGY MEG A PETÍCIÓ KISÉRŐ-FÓRUMÁN. Ezt jó tudomásul venni és elfogadni, ha érdekli a téma. Vagyis azt, hogy a petíció indítás, ab ovo, nem vitafórum-indítás. Az én szempontjaim szerint nem értek egyet ezzel a szigorű cenzúrázással, de elfogadom és tiszteletben tartom, mivel egyedül a szerző tudhatja, hogy milyen szempontokat akar érvényesíteni, milyen célja van a petícióval.

A feleségem is rá kérdezett arra, hogy hova tűnt el egy, a pertíció-alanya magánéletével kapcsolatos hozzászólás, és az indító azonnal kivágta. Mi ezt elfogadjuk. Fogadka el ön is.

Ami a 2,5 nap alatt felgyült aláírók hatalmas számát illeti, az a tény, amire ez a nagy szám kétségtelenül rá mutat, már nem is örvendetes, hanem döbbenetes, és a Parászka Booka és az őt rnnrm a hosszas ámokfutásában segítő - istápolo, ezeddig mindannyiunk által tisztelt és szeretett édesapja erkölcsi alapállásán jóval túl mutat. 

Ezzel szemben nem dughatja a fejét a homolba és nem viselhet szemellenzőt, meg bádoggallért senki az erdélyi médiában.

Tessék kérem végre tudomásul venni és eként cselekedni. Vagyis: Témát választani, cikket írni, valamint műsorokat összállítani és vezetni.

Mert kérdem één, hogyan lehetséges az, hogy az Erdélyi magyar sajtó és a közmédia tele van olyan témákkal és olyan szellemben íródik, vagy készül, ami nem, hiogy nem veszi figyelenbe az olvasók, a hallgatók és a tévé-nézők igényét, lelki beállítottsáégát, szellemi aspirációit, de egyenessen azokkal szemben áll, azokkal ellentétes hangot és eszmerendszert képvisel!

Abagy minket is "Tanítani" akarnak-e, vagyis manipulálni, amint tette ezt német országban éveken t a némez sajtó és közmédia Angela Merkelék szigorú utasítására és parabsára.

Ne manipuláljatok többet! Erdély magyar szellemiségétől idegen az a magát bal-liberálisnak nevező, de valójában a szabadelvűséggel homlokegyenset szembenálló (Mert autonómia-ellenes!), a baloldaliságot meg egyenesen megcsúfoló,  gyülölködő politiikai és közéleti magtartás, amit Parászka Boróka és az őt pártfogoló, az őt műsorokhoz juttató média-guruk képviselnek!

Ezt egyszer s mindenkorra tudomásul kell az erdélyi média-guruknak venni!