Elegünk van Parászkából!

Quoted post

Gergely Zsuzsa

#93 Re: Re: Re:

2016-02-10 18:08

#70: Kozma-Joó Violetta - Re: Re:  

 Megígértem, hogy többet nem szólok hozzá. Csak a civilizált hangot szerettem volna Önnek megköszönni. Nem kell egy véleményen lennünk, de legalább ennyit hadd várjunk el egymástól.

Válaszok

Kozma Szilárd

#96 Re: Re: Re: Re:

2016-02-10 18:45:36

#93: Gergely Zsuzsa - Re: Re: Re:  

 Miért nem adtál eddig és nem adsz most sem kifejezést ennek a megható elvárásodnak első sorban a védenced és kedvenced (Mivel, hogy a szüleinek nagyon rég óta, Boróka kislány kora óta barátja vagy!) felé Szuzsa drága?
Mi írtunk-e zsidó-ellenes cikkeket és Izrael-ellenes cikkeket, vagy Boróka írt székely-gyalázó, és Székelyföldi autonómiát kifigurázó, nagyképűen lekezelő cikkeket? Ráadásul magyarul! Ráadásul, állítólagos-csíkiként?
Mert legyen világos: a nevetségesen messze ható bírka-türelem, aminek köszönhetően eddig szisztematikus tudatossággal folytathatta a vérlázító mételyezést, a székely embernek a műveltséggel, a művelt emberrel, vagyis a Boróka éddesapjával szembeni hagyományos szellemi tisztelet-adásnak volt köszönhető! És semmikélppen az ő gátlástalan nemzet-mocskolásának.  

Kozma-Joó Violetta

#97 Re: Re: Re: Re:

2016-02-10 18:46:30

#93: Gergely Zsuzsa - Re: Re: Re:  

 Nagyon szívesen. Ez az ügy megérdemli a higgadtságot (akár a szenvedélyességet is - a szenvedélyes igazságszeretet) és a tárgyilagosságot, mert jóval túlmutat Parászka Boróka személyén. Itt a magyarokról van szó, az ő érdekeik, jogaik védelméről.