Gyermekeink jogaiért

Quoted post


Vendég

#39 Re: Re:

2016-02-10 12:42

#34: - Re:  

 Toleráns felfogás!
Az itt lévők töbsége azért küzd, hogy gyermekeink legalább az önellátás minimumát elérjék. Ami más gyereknél természetes, az náluk nagy erőfeszítés, vagy küzdelem árán megy, vagy egyáltalán nem is érik el. Ahhoz, hogy az alap alatti szint eléréséhez segítséget kapjunk, komoly összegeket kérnek el a fejlesztők, mert ezek nem állami fentartású intézmények és csak abból tudják fenntartani magukat, amit a szülőktől kénytelenek beszedni.
Én ezt az oldalát látom a fejlesztéseknek, képzéseknek. Sajnos soha nem fogom megtapasztalni az átlagon felüli képességű gyerekek "plusz" fejlesztésének kérdését. Nagyon szívesen fizetném a különórákat, sport költségeket, amik az alapképzésen felül lennének.
Mint írtam mi ezekhez a fejlesztésekhez nem kaptunk semmilyen hozzájárulást. Nem tartottam a markomat sehol. Nem igényeltem segélyeket az önkormányzatnál. Azt szeretném, hogy ez a jövőben ne így legyen és a következő generáció alanyi jogon részesüljön a gyerek állapota alapján fejlesztésekben. Ezt nem a tehetséggondozás rovására kívánom!

Azt kívánom Nektek, hogy a Te tehetséges gyermeked is kapja meg azt a támogatást, amivel képességeit kibontakoztathatja és értelmes, széleslátókörű emberként a fogyatékosokra nem ellenségkét tekintsen majd.

Válaszok


Vendég

#97 Re: Re: Re:

2016-02-11 20:39:18

#39: - Re: Re:  

 Maximálisan egyetértek!