A xilit megöli a kutyákat!

Quoted post


Vendég

#5 Re: Re: AZ EMBERI ÉLELMISZERT TILOS ÁLLATNAK ADNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2016-01-12 12:28

#4: - Re: AZ EMBERI ÉLELMISZERT TILOS ÁLLATNAK ADNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

 Le lehet hurrogni, bántani a másikat! Ettől még sokan adnak emberi fogyasztásra szánt élelmiszert az állatoknak. Régen és ma is. Én is táppal etetek, és lehet nem vagyok olyan okos, mint ti, valóban adtam nekik belőle. Meghaltak, nagy fájdalom. Miért ne lehetne ebből az esetből tanulni?! Mást terméken rajta van, hogy veszélyes, elolvastam, mert elszoktam. Ha azt vettem volna meg, eszembe nem jut, hogy adjak belőle nekik, kedvezni akartam. És nem lenne szükség erre! Köszönöm az építő jellegű hozzászólásodat! 

Válaszok


Vendég

#9 Re: Re: Re: AZ EMBERI ÉLELMISZERT TILOS ÁLLATNAK ADNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2016-01-14 10:08:44

#5: - Re: Re: AZ EMBERI ÉLELMISZERT TILOS ÁLLATNAK ADNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

 Csak megsúgom, hogy kb. senki nem olvassa el ami a dobozokon van és xilit nagyon sok készen kapható édességben is van. Egyébiránt nem csak a xilittől pusztulhatnak el az állatok, hanem hosszabb-rövidebb idő alatt bármelyik mesterséges édesítőszer és sok más emberi élelmiszer is megölhet álltokat. Pl. az avokádó is, mégsem követeli senki, hogy minden szemre ragasszák már rá, hogy az állatok elpusztulnak tőle. 

Ez nem okosság, hanem felelősség kérdése! Az emberi élelem nem állatnak való, az állati pedig nem embernek. Elegendő ezt megtanulni! Ennyi erővel minden kakaót tartalmazó termékre is rá lehet íratni, mert a kutyákat a csoki is megöli. Mutass már egy csokit, aminek rajta van a csomagolásán, hogy veszélyes!