A xilit megöli a kutyákat!

Quoted post


Vendég

#9 Re: Re: Re: AZ EMBERI ÉLELMISZERT TILOS ÁLLATNAK ADNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2016-01-14 10:08

#5: - Re: Re: AZ EMBERI ÉLELMISZERT TILOS ÁLLATNAK ADNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

 Csak megsúgom, hogy kb. senki nem olvassa el ami a dobozokon van és xilit nagyon sok készen kapható édességben is van. Egyébiránt nem csak a xilittől pusztulhatnak el az állatok, hanem hosszabb-rövidebb idő alatt bármelyik mesterséges édesítőszer és sok más emberi élelmiszer is megölhet álltokat. Pl. az avokádó is, mégsem követeli senki, hogy minden szemre ragasszák már rá, hogy az állatok elpusztulnak tőle. 

Ez nem okosság, hanem felelősség kérdése! Az emberi élelem nem állatnak való, az állati pedig nem embernek. Elegendő ezt megtanulni! Ennyi erővel minden kakaót tartalmazó termékre is rá lehet íratni, mert a kutyákat a csoki is megöli. Mutass már egy csokit, aminek rajta van a csomagolásán, hogy veszélyes!

Válaszok


Vendég

#11 Re: Re: Re: Re: AZ EMBERI ÉLELMISZERT TILOS ÁLLATNAK ADNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2016-01-14 11:00:14

#9: - Re: Re: Re: AZ EMBERI ÉLELMISZERT TILOS ÁLLATNAK ADNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

 Igen nagyon okos dolgokat írtok! De arról sokan elfeledkeznek, hogy számos kutyakiállításon és kutyaversenyen látni, hogy a gazdik, tenyésztők a saját kajájukból adnak egy-egy falatot a kutyának. Én sem emberi étellel etetem őket, csak adtam pár falatot, ami megölte őket. Az avokádóból egy falat nem öli meg a kutyákat, míg a xilitből igen! Minden nap pedig senki nem eteti avokádóval, csokoládével vagy krumplival a kutyáját.