Quaestor károsultak megmentéséért

Quoted post


Vendég

#5116 Re:

2015-12-10 06:56

#5113: -  

 Aztán a pereskedés végén könnyen lehet pofára esni, meg addig is idegeskedni. Ha a per eltart 4-5 évig akkor ezalatt a most visszakapott pénz akár vissza is hozhatja a bukót, s addig is az emberé, nem "virtuálisan" majd valamikor visszakapom HA a bíróság úgy dönt (mi a garancia, hogy a bíróság úgy fog dönteni, be lehet-e bizonyítani az MNB valódi felelősségét, hisz ha nem, akkor senkitől sincs jogalap a pénzt visszaperelni, kivéve magát a - vagyontalan - Quaestort...)

Ha ezt a mostani törvényt nem fogadjuk el, könnyen eljuthatunk oda, hogy meggondolják magukat, aztán később nem lesz semmiféle kártalanítási törvény, na akkor mit fogunk tenni... Ezt kell felfogNUNK végre valahára.

Válaszok


Vendég

#5122 Re: Re:

2015-12-10 08:25:33

#5116: - Re:  

 „Ha ezt a mostani törvényt nem fogadjuk el,”

Nem cinizmusból, hanem a józan gondolkodás, a realitás talajáról mondom, hogy tök mindegy, hogy te, én vagy itt bárki más elfogadja-e vagy sem. Ha az ellenzéki pártok is kiállnak mellette, akkor jan. 1-től, ha nem, akkor néhány hónappal később ez a törvény hatályba fog lépni. Ezt legfeljebb csak egy több tízezres tüntetéssel lehetne megakadályozni, amire nulla az esély, mindenek előtt azért, mert a károsultak túlnyomó többségnek ez a törvény kielégítő megoldást jelent.