Rendőri védelem a női futóknak a Margitszigeten.

Quoted post


Vendég

#91 Re: ...

2015-11-24 13:52

#70: Azie - ... 

" Szomorúan látom, hogy az aláírók nevei között alig találni férfiakat."

Talán mert ez a petíció a férfiak biztonsághoz való jogát feleslegesnek tartja. Nehezen várható el hogy valaki olyasmit támogasson, amiből őt szándékosan ki akarják zárni.

Válaszok

Problem?

#131 Re: Re: ...

2015-11-25 20:19:53

#91: - Re: ... 

 Ez a mindenbe belekötés tipikus esete. Nem a férfiakat zárja ki, hanem a hangsúlyt arra helyezi, hogy egy nőnek még esélye sincs megvédeni magát (tekintve hogy nem rendelkezik azzal a veleszületett erővel, amivel egy férfi...kicsi eséllyel tudna egy 1 vs. 1 harcban bármilyen hatást elérni a támadójánál). Ha a férfiak besértődnek azon, hogy a nőknek még ennyi esélyük sincs megvédeni magukat, akkor 1. legalább érzik évtizedeken és -századokon át a nőket hogy kizárták mindenből 2. pereljék be a tömegközlekedési eszközöket, az összes vészhelyzetben követendő útmutatót (nőket és gyerekeket menteni először) és minden mást, ahol a nők fizikai hátrányuk miatt előtérbe lettek helyezve.

Adná az ég hogy pasinak születtem volna, és lehetne nagy a pofám mert a kisujjammal meg tudnám magam védeni, plusz a társadalom is sokkal jobban tisztelne. Fasza lenne...