Petíció, az élhető, kutyaszerető Budakalászért

Quoted post

Gábor

#5 Re: Re: Re:

2015-11-12 15:32

#4: - Re: Re:  

 Értem. Tehát előbb megtanulnak kultúráltan WCt használni, sétálnak pórázon, és aztán bemehetnek a parkba. Eddig rendben is lenne, csak honnan fogod tudni? Ugyanis nem mehetnek be... Szóval nonszensz az egész. Nem kitiltani kell az embereket a buszról, hanem kezeltetni a jegyet... GYK: Ellenőrízni kell, hogy a gazdi a közösségi együttélés alapvető szabályai alapján sétál a kutyájával, nem pedig kitiltani.

Abszurdum, de nagyon jellemző a mai magyarországra, hogy miközben Európa civilizált részén a kutyák, macskák együttélnek az emberekkel, és elfogadott, hogy egy ember együtt sétál (megfelelő kontroll esetén akár póráz nélkül) a kutyájával, addig itt nálunk csak a túlszabályozás és a tiltás van, mert így egyszerűbb.

Észre kéne venni, hogy van egy átmenet, egy tanulási folyamat amit MEGAKADÁLYOZ, ha az alaptevékenységet, és nem a tahóságot tiltjuk. Megszűntethető a tilosban parkolás, a járdára állás, ha mondjuk nem lehet autózni a városban. Be lehet tiltani a rágógumit... Ne lehessen az utcán enni, inni... 

Az nem zavarja a kedves posztolót, hogy jó időben szinte alagutat kell vágni az eldobott szemét között? Hogy nem látszik a fű a sok zacskótól, üvegtől és szeméttől, csak ahol "kultúremberék" letették a pokrócukat, hogy befetrengjenek a szemét közé? 

Tiltsuk ki az embereket is?

Válaszok


Vendég

#8 Re: Re: Re: Re:

2015-11-12 21:41:53

#5: Gábor - Re: Re: Re:  

 A kutyafuttató ott van a gáton, mr. Che Guevara...


Vendég

#19 Re: Re: Re: Re:

2015-11-16 09:50:27

#5: Gábor - Re: Re: Re:  

 Ott a kutyafuttató, használd azt! Ja. hogy ott sem szeditek össze és nem lehet lépni a sz.rtól? A kutyafuttató állapota elég jól mutatja, hogy mennyire tudjátok betartani a szabályokat...