Szatyor Miklós a Pécsi állatkert igazgatója mondjon le!!!

Quoted post


Vendég

#1256 Re: Re:

2015-11-04 16:19

#1254: - Re:  

 Az összes érvelés a "mi lett volna ha" feltételezéseken alapul, csak ennyi érv van a farkas ellen, hogy mi lett volna ha...több órán keresztül szabadon kószált a farkas nem ment a városba és nem bántott senkit...ilyen mi lenne ha alpon önbíráskodással bárkit bármikor megtámadhatok? azért mert félek valamitől vagy valakitől és azt mondják veszélyes ez elég ahhoz, hogy elvegyem az életét? ez így működik?????lassan megéljük azt, hogy az Önhöz hasonlóak petíciót indítanak azért, hogy Afrikában lőjék ki az összes oroszlánt, mert veszélyesek és nem érzi magát biztonságban Magyarországon...Hát a Margit...stb visszafelé is érvényes:(((

Válaszok


Vendég

#1258 Re: Re: Re:

2015-11-04 16:33:00

#1256: - Re: Re:  

 Egy város területén kószáló vadállatról bármi rosszat feltételezni? Ugyan már?

Látszik hogy még csak a fotelben ülve a tévéképernyőn találkoztál állatokkal.

Biztosan nagyon örülnél, ha az utcán sétálva szembe találkoznál egy farkassal. Még meg is simogatnád.


Vendég

#1262 Re: Re: Re:

2015-11-04 16:53:56

#1256: - Re: Re:  

 A magyar oktatás csődje. Manapság nem tanítják meg az iskolában a gyerekeket az állatok természetére, így félanalfabéta felnőtt válik belőlük. A farkas, az oroszlán, a tigris meg a maci, mint jóságos plüssfigurák élnek az emlékezetükben.

Egyébként az esettel kapcsolatban Horkai Zoltán a gödöllői farkastréner szó szerint az alábbiakat nyilatkozta:

"Menjenek a picsába a magukat állatvédőnek tartó méregzöldek, csak egy laikus idióta gondolhatja, hogy az igazgatót ki kellene rúgni, vagy hogy az állatot el lehetett volna kábítani”

Erről ennyit!