Szatyor Miklós a Pécsi állatkert igazgatója mondjon le!!!

Quoted post

HumanRightsFirst

#358 Re:

2015-11-02 14:15

#1: -  

 Az osszes beteg ferdehajlamu allatvedonek uzenem, hogy lattam a kissracot aki a nagymamajat is elvesztette es nem csak lelki, de maradando testi seruleseket is szervedett. Ezek utan nem is gondolkoztam volna az azonnali kilovesen, hiszen egy olyan ugyes allat ami ekkora keritest atmeszik kesobb es ehesen csak veszelyesebb lehet. De a farkas egy allat, njem lehet felelossegre vonni birosag elott, viszont remelem azokat az "embereket" akik egy gyilkos ragadozot tamogatnak meg lesz a melto felelossegre vonasuk! Ja az eszebe se jutott senkinek, hogy az igazgato urat inkabb azert kene kerdore vonni, hogy miert is szokott meg az allat? Innen is latszik, nem csak gonosz de buta nepseg irja ala a peticiot!
Szegyeljetek magatokat satan kutyai!

Válaszok


Vendég

#365 Re: Re:

2015-11-02 14:27:56

#358: HumanRightsFirst - Re:  

 Úgy értelmesen csak. Gondolom, úgy a hozzászólásodból, hogy te javaslod a "romák által meggyilkoltak" után a romák elleni vadászatot. Csak mert egy és ugyanaz amit te emlitesz. Csak mert egy vadállat rátámad az emberre, attól te kiirtanád az egész fajtáját? Tisztázzunk azért pár dolgot.

- Nem Ő akart az állatkertbe menni.

- Nem ő neki kell figyelnie arra, hogy ne jusson ki, hanem az ott dolgozóknak.

- A fogságban tartott állatok gyakrabban mutatnak agresszivitást ha szökésük után emberrel találkoznak.

- Minden élőlénynek joga van élni, és már ne haragudj, de amig altatópuskával lelehetett volna szedni, addig felesleges az éles lőszer, és nm hiszem, hogy az igazgató úrnak az altatópuska volt a kezében, majd amikor látta hogy agresszív akkor lerakta és az éles lőszerért nyúlt.

Érdekes....nagyon nagyon érdekes...

"én nem vagyok pacifista, az ember megérdemli hogy kipusztítsa a faját, mert ha nem, eléri, hogy kipusztítja a környezetét" - ismeretlen szerző


Vendég

#373 Re: Re:

2015-11-02 14:37:06

#358: HumanRightsFirst - Re:  

 Ha elolvastad volna a hozzászólásokat, talán feltűnt volna, hogy a legtöbben azt ugyanúgy nehezményezik, hogy miként lehetséges, hogy a farkas kiszökhetett a helyéről. Ezt szinte mindenki ugyanúgy felrója Szatyor igazgatónak, ezzel is igazolva alkalmatlanságát. Ez úgylátszik elkerülte a figyelmedet, köpködő.