Nyílt levél Colleen Bell amerikai nagykövet asszonynak

Quoted post

Csongor II

#964

2015-10-31 15:41

Az USA nagykövet bírálatataira a megfelelő válasz az lehetne, ha pontról pontra megcáfolhatnánk az állításait. Sajnos ezt nem tehetjük. 

Ha visszamutogatunk Amerikára az indiánjaik és fekete rabszolgáik miatt, azzal magunkról állítunk ki szegénységi okíratot. (szerényen hallgatunk  a MI ezer éves "kalandozásainkról" Európa nyugati felén, a délvidéki vérengzéseinkről, és a kevésbé dicső nyilas-időkről) 

Értem én hogy ágaskodik bennünk az önérzet Amerikával szemben,  a Dávid-fílinget, amit Góliáttal szemben érzett. A zsidó történet szerint több ezer éve le is győzte a gonosz óriást, de hasonló történetről azóta nem hallottunk. Nem is ez a fontos. Kiabálhatnak nekünk a tengeren túlról, vagy a szomszéd labanc-burgból, ha tudjuk nekünk igazunk van.

de ha nincs... 

Akkor jobb lenne zöldségekkel nem tetézni a problémát.

Tisztelt Magyar Emberek! a nagykövet nem vendég! Az a megállapodás, hogy a nagykövetségük Budapest közepén az USA területét jelenti (ahogyan a magyar követség Magyarországé Wahingtonban.) A magyar követnek sem tilos bírálni az amerikai belpolitikát, mert őt is védi a nemzetközi egyezmény. Persze nekünk sem tilos petíciót írni, de akkor - könyörögve kérem - ne önérzettől ködös zöldségeket hordjunk össze, hanem írjuk meg az igazságot

 

Válaszok

énekes
Vendég

#969 Re:

2015-10-31 15:55:23

#964: Csongor II -  

Jópofa dolog ez a keresztnéven trollkodó igyekezet: Csaba, robi, isti, zoli, a kislányok... most meg Csondor... de ez még sokadik (5-7) bejelentkezéssel is elég halovány ellenzéki netes teljesítmény... éppúgy mint a valós politikai palettán...