Tiltakozás a Nemzeti Pedagóguskar etikai kódexe ellen

Quoted post

ANNA

#16 Re:

2015-08-14 23:48

#13: -  

 A gyermek alázását a törvény is tiltja, ezt eddig sem szabadott! Aki ilyet látott, azonnal jelezze az igazgatónak! Egy ilyen kódex sem fogja ezt megoldani.

Válaszok


Vendég

#117 Re: Re:

2015-08-17 19:41:46

#16: ANNA - Re:  

 Ami az ajtón belül történik a tanteremben.....hmmmm! Bizony sokszor voltam szem- és fültanuja,mikor a kollégám olyan megalázó hangnemben, haragtól és dühtől táguló orrcimpákkal ordított a 7-8 éves tanítványokkal, hogy én szégyenkeztem a gyermekek előtt  a hallottak miatt.

Láss csodát! Ez a nevezett "pedagógus", azóta már az igazgatói székben feszít. No nem azért mert szakmailag,emberileg...stb. kiérdemelte a pozíciót! Hanem mert kellő ismeretséggel és személyes protektorral rendelkezik.

Akinek a KLIK-nél van a cimborája, annak itt mindent szabad!

Az ilyen tanerők viselkedése nem marad titokban. De félve a bosszútól, megaláztatástól, megtorlástól, sem kolléga sem szülő nem mer tenni ellene semmit.

Szép világban élünk! Élünk, amíg élünk, de közben folyamatosan félünk!


Vendég

#157 Re: Re:

2015-08-25 06:00:00

#16: ANNA - Re:  

 A tisztlet pedagógusok egy nyilvános, sokak által látogatott rendezvényen viselkedtek így, mint látogatók azt sem tudtuk, melyik intézmény, csak egyszerűen felháborító, ahogy viselkednek és sokan egyszerűen maguk sem tudnak viselkedni. Az, ha üvöltözik a gyerekkel és rángatja, mégis mit old meg?