KPOP FM-et Magyarországra! / KPOP FM to Hungary!

Quoted post


Vendég

#16 Re:

2015-08-08 09:03

#12: -  

 És ha valaki divatból hallgatja? Az magára vessen amiért egy ilyen birkaösztönnel rendelkezik és nem képes saját maga alakítani a stílusát. Amúgy ez az egyediség veszteség is kicsit túlzás, mert minden ember egyedi még azok is egyediek akik leutánozzák a másikat. Mert senki sem össze hasonlítható a másikkal és senki sem képes teljesen át venni a másik egyediségét pontosan.Kicsi részt max. lekopiz, de ugye minden másolat  kopotabb. 
Persze, hogy lesznek akiknek nem tetszik,de ennyi.Szídni fogják? Meglehet, de nem az ő véleményük számít.Ha nem tetszik nekik ne hallgassák azt az adót és maradjanak a class fm-nél. Lesz választásuk és ha úgy döntenek, hogy a kpopot fogják szídni gratu nekik, de ezzel is elismerik mert ők időt és energiát fognak bele fektetni. Ebből lehet tudni, hogy elértünk valamit. 
Nem lenne értéke vagy nem lenne az igazi? Nem tudom ki,hogy van vele, de nekem akkor is érték maradna ha sokan hallgatnák mert gondoljatok bele magyarországon is elterjedne és ezzel támogatnánk a kpopot.
És megint csak nem értek egyet, mert igen amiből kevés van az értékesebb, de mindenkinek máshogy. Valakinek a pénz és van akinek az emlék miatt. És ha sokáig őrizgetjük az aranytojást az előbb-útóbb megromlik. 
El kell dönteni, hogy népszerűsíteni akarjuk vagy megtartani magunknak.

Válaszok


Vendég

#35 Re: Re:

2015-11-26 17:00:10

#16: - Re:  

 Egy véleményen vagyunk :) Plusz gondoljatok bele: Ha lenne nálunk egy k-pop-al foglalkozó rádió akkor lehet hogy Korea végre felfigyelne ránk és esetleg még koncerteket is szerveznének Magyarországon! :D