Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post


Vendég

#2773 Rendkívüli frakcióülést hívott össze Mesterházy Attila Gyurcsány Ferenc tervei miatt.

2011-09-21 19:03

Az MSZP-nek senki nem adhat ultimátumot és ha Gyurcsány Ferenc nyilvánosságra került terve "a pártból való távozás forgatókönyve, akkor legyen, de minél gyorsabban" - mondta Mesterházy Attila pártelnök-frakcióvezető szerdán újságíróknak, közölve azt is: csütörtökre rendkívüli frakcióülést hívott össze.

A Nol.hu szerdai értesülése szerint Molnár Csaba, a Gyurcsány Ferenc vezette Demokratikus Koalíció Platform alelnöke levelet írt Mesterházy Attilának, a többi között azt javasolva, hogy a listán mandátumot szerzett szocialista politikusok adják vissza országgyűlési mandátumukat, így "cseréljék le szinte a teljes képviselőcsoportot a megújulás jegyében". (A most 58 fős MSZP-frakcióból mindössze ketten - Szanyi Tibor és Tóth József - szereztek egyéni képviselői helyet, a többiek területi, illetve az országos listáról jutottak a parlamentbe.)

A csütörtökön megjelenő 168 Órának adott interjúban Gyurcsány Ferenc is beszél erről a javaslatról. Azt mondja, változatlan körülmények között nincs sokáig maradása a szocialista pártban, "ennek az MSZP-nek" nem akar még egyszer a képviselője lenni. "A mostani garnitúrával nekünk sok babér nem terem. Jeleznünk kell a minket jelölő pártszervezeteknél: mindnyájan készen állunk, hogy listás mandátumunkat visszaadjuk, megnyitva az utat egy új, jobb összetételű frakció előtt" - fogalmaz.

Hajrá, Feri! Verd szépen szépen apró darabokra az MSZP-t és aztán végre mehetsz a dutyiba! :D

Válaszok


Vendég

#2810 Re: Rendkívüli frakcióülést hívott össze Mesterházy Attila Gyurcsány Ferenc tervei miatt.

2011-09-22 10:57:59

#2773: - Rendkívüli frakcióülést hívott össze Mesterházy Attila Gyurcsány Ferenc tervei miatt.

Nem kellene mindent elhinned, amit olvasol, vagy hallasz! Ezt a  fdesz gerjeszti, hogy ne az ő  bénaságukkal  , megfélelmlítésükkel, áremeléseik legyenek napirenden. Ő szerintük csak  bűnbak kell! Panem et circensem( kenyeret, és cirkuszt) Mivel munkát, sem kenyeret nem tud adni, így marad a napi cirkusz.