Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post


Vendég

#2735

2011-09-21 06:24

Köszönöm,hogy ismételten aláírhattam.Azt is azonban el kell mondanom, hogy olyan tartalmú levelet küldtem Gyurcsány F.-nek,amivel-ha elolvassa-megelőzhette volna az egész eljárást,de valószínűleg még a választást is megnyerhette volna az MSZP. Magatartásuk nem sért,de arra mindenesetre okot ad,hogy azokkal ismertessem,akik benne látják a demokráciáért vívott igen nehéz,és majdnem lehetetlen küzdelem egyik vezéralakját.
Sajnos Gyurcsány F. igen sokban hasonlít Orbán Viktorhoz így az sem véletlen, hogy a két dudásról szóló közmondásnak igaza lehet.
Elsősorban abban hasonlítanak, hogy egyik sem fogadja el a kívülről jövő jobbító szándékot.(talán az elolvasásig sem jutnak el).Választ végképpen nem adnak semmire.
Másodsorban abban is hasonlítanak,hogy csak olyan emberekben bíznak meg(?) akik annyira a környezetükbe fészkelték magukat,hogy semmi más nem számít.
Harmadsorban mindketten úgy szervezték meg a hatalmukat, hogy az arra tett panaszok elhárítása volt/van az egyik fő tevékenységük,és nem a tényleges államigazgatás.
Sorolhatnám,de azért azt ki kell emelnem,hogy a szociális intézkedésekben a különbség óriási,sajnos azonban ennek kommunikációja rendkívül gyenge volt,és a jelenlegi kormány intézkedései elleni kommunikáció is hasonlóan rossz,akárcsak a demokrácia védelmében való megnyilatkozások akár az MSZP,akár Gyurcsány F. részéről.
Fentiek ellenére természetesen nem vesztettem el hitemet a demokráciában,ám megvalósulása-ha így megy tovább-még talán a következő 5-6 nemzedéknek sem lesz gond nélküli.

Válaszok


Vendég

#2757 Re:

2011-09-21 14:26:00

#2735: - Köszönöm,hogy ismételten aláírhattam

Én minden nap 3-szor aláírom. :) Most már csak meg lesz végre a 10 ezer..  Múlt csütörtök óta nem növekszik az aláírások száma!