Együtt a Budai Campusért!

Quoted post

Egy tanár

#486 ELTE-ÁJK

2015-06-10 11:58

Ezt most kapttam a neten!  Nem tudom, hogy mi, de arra következtetek, hogy az Állam és Jogtudományi kar csak az új Közszolgálati egyetemen lesz majd a jövőben- mindenhol máshol meg fog szűnni! 

 

 

 

Válaszok

ELTE-PPK

#487 Re: ELTE-ÁJK

2015-06-10 12:41:47

#486: Egy tanár - ELTE-ÁJK 

Ezt tegnap már megosztották a facebook oldalamon! Kérdés, hogy valódi e vagy csak egy újabb médihekk mint a Corvinus levél
Már egy jó hónapja téma, hogy az ELTE több kara is össze lesz költöztetve. Marad a Múzeum körút és Lágymányos.
Állítólag az ÁJK be lesz olvasztva a Nemzeti Közszolgálati Egyetembe. A PPK a Múzeum körútra fog költözni és közös kart fogunk alkotni a TOK, a TÁTK és a Bárczyval! -persze a Corvinusos hír kapcsán ezt is cáfolták és azóta több hír erről nem jelent meg.
Ezt a levelet olvasva arra következtetek, hogy a háttérben mennek az szervezkedések amiről a nyilvánosság nem is tudhat- már ha tényleg valódi ez a levél!!!!!!!!!
Viszont indulni fog nálunk egy új sportszak  túravezető animátor néven mint BA képzésre épülő két éves kiegészítő képzés. Valami Egres Béla lesz a tanszékvezető és az egyik gyakorlati oktató. Hogy ki ez a mókus nem tudom, de a személyi anyaga két hete lett kitatva. Hivatalosan szeptember elsejével fog bemutatkozni. Még a kar honlapjára sincs feltöltve, sőt pár napja egy körlevél is jött, hogy nem beszélhetünk róla a szeptemberi kezdés előtt!  (????????????)
Vannak furcsa dolgok..........


Egy tanár az Egészségfejlesztési és Sporttudományi Intézettől  (ELTE-PPK)