Külföldi magyarok tiltakozása a Nemzeti Konzultáció ellen

Quoted post

Fatsaw

#38 Re:

2015-06-10 07:12

#1: -  

 Ha úgy tetszik mi itt dolgozunk, arról nem mi tehetünk hogy közelebb nem találtunk munkát. Én is magyar vagyok és bele fogok szólni te Büdös Bunkó!

Válaszok

Vámosszabadi

#40 Re: Re:

2015-06-10 09:42:17

#38: Fatsaw - Re:  

 Aki belepofázik olyanba, aminek nem viseli a következményeit, az az igazi büdös bunkó, mindenféle etikát nélkülöző senkiházi!

Mint mondottam vala, költöztess már be a családod mellé néhány minősíthetetlen viselkedésű menekültet, utána lehet belepofázni!

Attól, hogy magyar vagy, látom a becsületesség nem az erősséged! Akkor lenne az, ha felfognád, hogy ne más faszával verd a csalánt több országgal messzebbről! Nem neked és a családodnak kell eltűrni, amit itt művelnek! A többi normális országból laza csuklómozdulattal hazavágják őket gyorsított eljárásban, mi meg itt tartjuk őket fél évig, vagy tovább.

Nem beszélve arról az aprócska tényről, hogy egy ilyen nyitott menekülttáborba annyi ISIS terrorista szivároghat be, amennyi csak akar, veszélyeztetve ezzel a környékbeli lakókat.

Ami most folyik, az felháborító! Hiába tiltakozunk, ránk telepítették menekülttábort, hiába írták alá több ezren. Azt ígérték, egy év múlva bezárták, most ehelyett 200 főről 300-ra bővítették és nyárra plusz 200 főnek telepítettek sátortábort. 

Magyarázd már el, miért kell ezt elviselnünk?! Miért te szólsz bele, aki nem itt élsz?! Milyen jogon döntesz te a mi kárunkra?!