Együtt a Budai Campusért!

Quoted post

Egy másik egyetem tanulója

#465 Diákok és Tanárok!

2015-06-02 13:02

Corvinusosok!

Ugye ismeritek a juhász történetét aki mindig farkast kiáltott! 

Itt is erről van szó! Szárnyra kap egy rémhír aztán egy másik, majd cáfolják! Aztán a rémhírek miatt majd szépen bemártanak valami balekot, lehet ép a rektort vagy valakit aki kiáll az egyetem érdekei mellett!
Az elmúlt években volt már pár ilyen húzás aminek mindenki bedőlt-pedig nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél! 
Majd szépen megtalálják az egyetemeteken a rémhírek gyártóját (akinek persze semmi köze nem lesz az egészhez-de bizonyíték lesz ellene) aki azonos lesz valamelyik harcos tanárotokkal vagy diáktársatokkal. Ezzel párhuzamosan titeket és petíciótokat is hiteltelenné fogják tenni. A legközelebbi hír már igaz lesz- nem fogják cáfoln, de mivel már sokadjára kiáltanak farkast ezért a kutya nem fog oda figyelni rá. Most úgy is vizsgaidőszak aztán meg nyár! 
Majd szeptemberben ér mindenkit az igazi meglepetés, de akkor már késő lesz bármit is tenni.

Én nem tudom utcára vinni az embereket, ezért csak aláírásommal tudlak titeket támogatni és bízom benne, hogy egyszer megemberitek magatokat és lesz annyi vér a pucátokban, hogy  meglépjék azt amit európai társaitok is meglépnek hasonló helyzetekben!
Eddig is ott voltam minden megmozdulásotokon, de ami eddig volt az kevés-azzal célt nem lehet elérni és borítékolható, hogy a rémhírek terjesztőjét közöttetek fogják keresni -és ezzel lesz mozgalmatok is lefejezve!

Álljatok a sarkatokra és ne féljetek attól, hogy mi lesz ha jön a TEK vagy megbénul a fél ország! Európa nagy része hasonló forradalmakon már rég túl van és túl élték-sőt a hasznukra vált! 
1990-ben és 2006-ban sem gondoltak erre azok akik utcára vonultak! És értek el célokat. Most rajtatok a sor! 

Válaszok


Vendég

#475 Re: Diákok és Tanárok!

2015-06-04 19:44:58

#465: Egy másik egyetem tanulója - Diákok és Tanárok! 

 A legutóbbi információk szerint farkast kiáltottak és jött is. Egy rókával és egy potens gázszerelővel