Kinek köszönhetem meg a két éves meghurcoltatásomat!?

Quoted post


Vendég

#8

2015-06-01 01:04

Mert 5 évig nyögtük az élettársammal a méregdrága költségelvű lakbért... mert neki is hiába változtak az életkörülményei, Rogán nem engedett a 48-ból, "aláírta a bérleti szerződést? akkor húzza az igát!"...

Bár azt nem értem, ha a hölgy a saját költségén újította fel, akkor mitől KÖLTSÉGELVŰ a lakbér? (a fészbuk megosztásomban leírtam mi, hogy alakult ki a KÖLTSÉGELVŰ elnevezés. És eleve törvénytelennek, sőt embertelennek is tartom)

Válaszok

Aniko Borka

#10 Re:

2015-06-01 15:10:41

#8: -  

 A felujitással csak annyi előnyhoz jutottunk, vagy is én, hogy hamarabb jutottunk hozzá! Ez akkor még nem okozott problémát! A bajok csak később kezdődtek. 2Éven keresztül gyakorlatilag labdáztak velem, majdnem rá ment az egeszsegem.Kozben elvaltam,es ellenem forditotta a volt ferjem a hivatal pár alkalmazottját, holott en fizettem mindent. Lényegében ez tortent. Az Egyetemes Emberjogi nyilatkozatban is szereplő emberi alapveto jogokat sertették meg velem szemben ,5 os, 7,es 12-es.22, 25/1 -es cikkelyeket. Jelenleg nincs lakasberleti szerzodesem. Továbba egeszsegugyi/anyagi károm is lett, de már jobban vagyok!