TV2_Eden_Hotel

Quoted post

dora

#18 Re: Re: FuRe: Re:

2015-04-29 20:21

#15: tari - Re: FuRe: Re:  

 Mennyi baromságot hordasz te össze. Először is tényleg kellene az idézett szövegekhez tudni, például, hogy mit jelentenek az olyan szavak mint abuse, assault, neglect. Pl a második szöveg a gyerekek elhanyagolásáról szól, ebben a kontextusban abuse pl a nem megfelelő táplálás, na szerinted kik nevelik a gyereket egyedül, kiknek nincs pénze, na jó tudod ki fog neked fordítóhépet meg élő könyvtárat játszani. Vagy tanulj meg angolul vagy szégyeld magad össze-vissza amiért így próbálod elbagatellizálni és elferdíteni az ügyet. 

Válaszok

tari

#19 Re: Re: Re: FuRe: Re:

2015-04-29 20:52:53

#18: dora - Re: Re: FuRe: Re:  

 Meg kellene tanulnod olvasni, aranyom! De nem csak angolul, hanem először inkább magyarul. Legalább azt, amit írtam, meg azt, amiket linkeltem.

 

Egyébként meg arról, hogy kik nevelik egyedül a gyereket, pár dolgot kérdeznék (meg adok is választ, hogy nehogy ne értsd):

1. Kik válnak el gyakrabban?
Igen, a nők, 70-80%-ban. (Míg az 50-es években csak 40%-ban váltak el.)

2. Kik azok, akiknek nincs vesztenivalójuk a válással?
Igen, általában a nők. Általában ők nem vesztik el a gyereket, a lakást és a tartásdíjat. (Ezért is növekedett meg a válások aránya az utóbbi hatvan évben 14%-ról 54%-ra.) Míg eközben az apa általában elveszti a gyerekét, az élete értelmét. (Csoda, ha a hajléktalanok 80%-a férfi? Csoda, ha minden második azért van utcán, mert elvált tőle a felesége? Nem csoda.)

3. Kik veszik el a gyereket a másik szülőtől?
Annak ellenére is, hogy a közös felügyelet bizonyítottan jobb a gyereknek! Igen, megint a nők. Több, mint 90%-ban az anya kapja a gyereket, holott ezerszer bebizonyosodott, hogy a válás után is közösen nevelt gyerek sokkal kisebb eséllyel lesz depressziós, iskolakerülő, szenvedélybeteg, öngyilkos, iskolából kibukó, és még sorolhatnám. Másik cikk erről. Ráadásul azokat a gyerekeket éri leggyakrabban bántalmazás, akiket az anyja egyedül nevel. (Ezt is olvashattad volna a belinkelt forrásokban, ha tudtál volna olvasni.)

Innentől eléggé ótvar dolog volt részedről azon rinyálni, hogy "szegények kénytelenek egyedül nevelni". Nem lennének kénytelenek, nyugodtan lehetne mindkét szülőnek is nevelnie válás után is. Csak ugye akkor anyuci nem kapna tartásdíjat, meg nem kapná meg a lakást. Az meg ugye nem járja, ugye? Valamiből csak meg kell élnie neki is!

 

Egyébként meg látszik, hogy nem értetted a forrásokat sem, amit beraktam. A gyereket bántalmazók nagyobb része az anya. Nem az egyedül élő anya, hanem az anya, aki a férjével van. Tényleg meg kellene tanulnod olvasni, mert roppant hasznos képesség. (Bár feministáknál az, hogy valaki funkcionális analfabéta legyen, szinte már követelmény...)

Isis

#21 Re: Re: Re: FuRe: Re:

2015-05-06 21:38:25

#18: dora - Re: Re: FuRe: Re:  

 Kedves Adalaine és dora,

Trollokkal nem érdemes foglalkozni.

Egy ötéves gyerek is tudja, hogy a fiúk általában erősebbek mint a lányok, és ezzel mióta a világ világ, visszaélnek. Ez nem szükségszerű, egy emberi kapcsolatban semmi helye erőszaknak, de mégis is így van. És akkor jön Perth meg tari, és a csillagokat is lehazudják az égről. Nem érdemes foglalkozni velük.

Jókat,

sis