A Gyámhivatalok gyermekek jogait megsértő eljárása ellen!!!

Quoted post

Korrupció bűnüzés elleni csoport!

#12 A gyámhivatalok anyagi érdekból húzzák az ídőt!!!

2015-04-02 19:20

A gyámhivatalok anyagi érdekból húzzák az ídőt!!!

Minden gyereknek a  folyamatban lévő ügyintézése után fizet az állam nekik X összeget.

Az 1000% , hogy a gyámhivatalokban bűnőzők dolgaznak!

Olyanok akik pénzért mindenre képesek!!!!!

Nem számít nekik a gyerekek joga, a saját érdekükben íratokat tüntetnek el, a saját érdekükben hazugságokat kreálnak, a családból való gyerek kiemelés = gyerekrablás illetve fogvatartás.

A jogszabályok mögé bújva megprópálnak mindent úgy állítani be, hogy csak a családok veszítsenek.

-

De jó hír azért van !

A gyámhivatalt fel lehet jelenteni a kormányhivataloknál!

Bele írva minden bűntényt amit elkövettek a családok és gyerekekik ellen,

az ügyintézők névsorával adataival!!!

Minden bele kell írni a feljelentésben amire van bizonyiték nem kell meg ilyedni tőllük április 1 ével megszönt a gyámhivatalok őnkény uralma!! Sajnos az baj , hogy nem végleg szüntették meg azt a hivatalt! A gyámhivatal felkerűlt a bűnözöi listára.

Azért vagyunk, hogy az ilyen hivatali bűnözöket le leplezzük és börtönbe jutassuk.

A kártérítésről sem feledkezzünk meg amiért a családok és gyerekeik elszenvedtek. Amit a legmagasab UNIós napi áron kell számolni kamatos kamattal, amit az ügyintézüknekel kel megfizetetni és a korrupt bűnöző gyerekvédelemben résztvevőknek ( gyámhivatalok és ügyintézői, gyermekvédelmi szakszolgálatok és dolgozi, nevelőszülői hálózat és dolgozói, családsegít és gyermekjóléti szolgálat és dolgozói, védőnői szolgálat és dolgozói) ezek azok akik a családok ellen mindent féle bűntettet elkövetnek az anyagi gyarapodásuk érdekében.

Ezek mind bizonyítottak, de sajnos sokan nem tudnak rólla!

A gyerekek 95% elvétele el rablása a családsegítő javaslatára történik!!!

Válaszok


Vendég

#42 Re: A gyámhivatalok anyagi érdekból húzzák az ídőt!!!

2016-06-18 07:24:13

#12: Korrupció bűnüzés elleni csoport! - A gyámhivatalok anyagi érdekból húzzák az ídőt!!! 

 Van egy unokám,6 éves kislány.Másfél éves kora óta nevelőszülőknél van.Az apja anyja nem törődik vele.Az első 2 nevelőszülő úgy gondozta,hogy magamhoz tudjam venni.Rendszeresen látogatom.Állandó kapcsolatot tartok vele.2015 júniusába lett egy hivatalos központi gyámja,aki meg mondta az anyjának,ha nem látogatja örökbe adható lesz.Igaz Dr Gyám úr?Ön már 2015 nyarán eldöntötte,hogy semmibe véve az unokám családi kapcsolatait,örökbe fogadhatónak nyilvánítja az unokám.Ezért azt a nevelőszülő családot aki szívvel lélekkel haza gondozta félre állította.S hozott egy 50 év körüli házaspárt 2015 december közepén,akinek saját gyereke sosem volt,és gyereket sem vett ki soha az intézetből. Igaz Nevelőszülő?Ki adta nekik, úgy neveljék az unokám,hogy a vér szerinti családjához legkevésbé kötődjön.Semmibe véve azt az 5 és fél évet,hogy az unokámnak igen van vér szerinti családja.Unokám 3 hónap alatt olyan agymosáson ment keresztül,hogy már nem is akar közeledni felém.Kérdem én egy gyámnak van joga valakit elszakítani a vér szerinti családjától? S mert panaszt mertem emelni a nevelőszülő és a gyám ellen,bosszúból még jobban be korlátozták a láthatásom.Evvel semmibe véve a gyermek vér szerinti családjához való kötödés jogát. Ugye Dr Gyám úr?Remélem a másodfokú gyámhatóságot nem tudja úgy befolyásolni mint az elsőfokú gyámhivatalt.De arra kérem a jó istent,ha van,hogy a gyámnak és a nevelőszülőnek annyi lelki és fizikai fájdalma legyen,mint amit én élek át nap mint nap,az unokám hiánya miatt.


Vendég

#49 Re: A gyámhivatalok anyagi érdekból húzzák az ídőt!!!

2017-05-10 19:10:39

#12: Korrupció bűnüzés elleni csoport! - A gyámhivatalok anyagi érdekból húzzák az ídőt!!! 

 Ismerős....Nekem épp hogy sikerült megállítani,de inkább a temperamentumom volt az ami meghátráltata öket.Meg nagyon résen kellet lennem.Nálunk generálni akarták a semmit,és csőbe huzzni.Persze mindig zaklatnak minket,jönnek ezzel-azzal.....Amugy bocsánat ha igy fogalmazok:

Jel 13:16

Azt is teszi mindenkivel, kicsinyekkel és nagyokkal, gazdagokkal és szegényekkel, szabadokkal és szolgákkal, hogy az ő jobb kezökre vagy a homlokukra bélyeget tegyenek;

Jel 14:9

És harmadik angyal is követé azokat, mondván nagy szóval: Ha valaki imádja a fenevadat és annak képét, és bélyegét felveszi vagy homlokára vagy kezére,

Jel 14:10

Az is iszik az Isten haragjának borából, a mely elegyítetlenül töltetett az ő haragjának poharába: és kínoztatik tűzzel és kénkővel a szent angyalok előtt és a Bárány előtt;

Én is küzdök veletek.

Kitartást nektek is.