Provokátor Figyelő!

Quoted post

Béla

#64 Tapolca

2015-03-24 10:18

A narancssárga keretben maga Stadler Mária látható, aki ezen az oldalon már a nevét adta több petícióhoz és íráshoz is- többek között ahhoz a nyilatkozathoz is ahol a váci diákokat és tanáraikat hazaárulózták le! 2008-ban arra szólította fel a tüntetőket, hogy öljék meg Gyurcsány Ferencet! -na nem mintha Gyurcsányért akkora kár lenne!
Stadler Mária még az MSZMP-s időkben szerezte diplomáját és dolgozott több nagy hírű vállalatnál- ennek ellenére azt az utódpártot és követőit szidja amelyik anno kitanítata és megtömte a hasát és a zsebét! 

Válaszok


Vendég

#65 Re: Tapolca

2015-03-24 10:39:15

#64: Béla - Tapolca 

 Szép kis firma az a némber...

Sanyi Vácról

#66 Re: Tapolca

2015-03-24 10:48:42

#64: Béla - Tapolca 

 Ezzel csak az a baj, hogy amíg ezerrel megy  a fidesz propaganda és ilyen nagyszájú megmondó emberek parádéznak ilyen drága autókkal addig mi kussolunk! 
És amíg mi kussolunk addig sajnos nekik van igazuk!
Beszóltak a váci diákoknak? -beszóltak
Le hazaárulózták őket?- le hazaárulózták
Bele kötött Gulyás Balázs Egres Bélába? -mivel Guláys eddig még nem cáfolta ezért azt kell, hogy mondjam IGEN!
Sőt maga a fidelitas sem határolódott el ettől az oldaltól! 

Úgy, hogy amíg kussolunk addig nekik van igazuk. Mi addig haza árulók vagyunk mert nem tudunk megélni havi 47 ezerből és Gulyás Balázs szégyelje magát amiért bele kötött egy idős emberbe csak mert KDMP-s. Ergo mi nem vagyunk demokraták. Büki Zoltán is szégyelje magát mert nem nevelte meg az unokahugát és engedte, hogy egy ballibis provokátorral össze jöjjön!
És szégyeljük mi is magunkat mert nem tellik 15 milliós svájci tandíjra és a képen látható autóra.

Stadler Máriának is igaza van, hogy pofán hányja azt a rendszert amelyik felnevelte etette-itatta és zsíros állásokba juttatta, mert mi ezt eltűrjük.


IGEN!!!!!!!!!! Provokátortok vagyunk és haza árulók mert ezeket szó nélkül hagyjuk. 
1990-ben és 2006-ban volt merszünk nemet mondani a hatalomnak, most miért nem tudjuk ugyan ezt meglépni??????????????????